ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, καθώς η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύς σχηματίζοντας υπέροχες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία στο ξεκίνημα μιας εβδομάδας, που είναι διασκεδαστική, χαλαρή και ιδιαίτερα κοινωνική για το ζώδιο σας. Πώς θα είναι η εβδομάδα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο.
Την Τρίτη 09/06 η Αφροδίτη συναντά τον Δία στο ζώδιο σας, μια όψη που έρχεται μια φορά στα 12 χρόνια. Η όψη αυτή δίνει ώθηση στα μεγάλα σας σχέδια, σας δίνει κίνητρο ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα περισσότερες στιγμές χαράς στην καθημερινότητα σας, στον έρωτα και στις σχέσεις. Είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη που σας ανοίγει πόρτες σε πολλά επίπεδα. Ιδιαίτερα τυχεροί θα είστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Όμως καλό είναι να αξιοποιήσετε την όψη αυτή μπαίνοντας κι εσείς σε δράση. Εδώ και τώρα βρείτε τι σας εμπνέει, τι σας ενθουσιάζει, δείτε τα μελλοντικά σας πλάνα και κάντε το πρώτο βήμα να τα υλοποιήσετε.
Στην πορεία της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τετάρτη 10/06 έχουμε το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο. Τα σενάρια είναι πολλά για το τι μπορεί να σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Μπορεί να είναι οι συνθήκες και δεν μπορείτε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Μπορεί να είναι περιορισμοί στη δράση σας και δύσκολες σχέσεις με προϊσταμένους και ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας που σας βάζουν εμπόδια ή αναιρούν τις αποφάσεις τους και τα λεγόμενά τους. Από την άλλη αν δεν εργάζεστε μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι με γονείς ή στενούς συγγενείς. Επειδή είναι μέρες που μπορεί να νιώσετε ότι ακόμη και ο σύντροφός σας κριτικάρει αυτά που λέτε ή πράττετε κι έχει ένα ύφος περίεργο απέναντί σας, προσπαθήστε να μην πιάνεστε από το παραμικρό και να διαιωνίζετε την ένταση. Αν νιώθετε ότι με το άτομο που είστε σε προσωπικό επίπεδο ή σε μια συνεργασία δεν σας προσφέρονται εχέγγυα μακροημέρευσης, τότε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια απόφαση σας αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου.
Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας το Σάββατο και προχωρά στον Λέοντα δημιουργώντας πιο ήσυχες συνθήκες στις σχέσεις, μεγαλύτερη σιγουριά για τα αισθήματα σας και βελτιώσεις στα οικονομικά μέχρι τις 09/07. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρείτε μικρά καθημερινά πράγματα που κάνετε μαζί ή μοιράζεστε και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Αν κάνατε μια πρόσφατη γνωριμία όσο η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιο σας, τώρα θα σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα σας αλλά και της άλλης πλευράς. Έτσι ή θα βαθύνει η σχέση και θα σας συνοδεύσει και παρακάτω μες τη χρονιά ή θα την αφήσετε πίσω σας προκειμένου να βρείτε κάτι καινούριο. Εξαιρετική η θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα και για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις ή να σας έρθουν χρήματα ή δώρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να ολοκληρώνει το τελευταίο της τέταρτο στους Ιχθύς και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και τα οικονομικά. Η εβδομάδα όμως θα φέρει θετικότερες εξελίξεις.
Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση σε φίλους, συνεργάτες, στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές ιδέες, απόψεις και δραστηριότητες. Στις 09/06 σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης προς τον Δία στον Καρκίνο, ανοίγοντας τον δρόμο της επέκτασης, της αισιοδοξίας και της περιπέτειας στη ζωή σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αξιοποιήστε αυτή την όψη βάζοντας πλώρη για τα νέα σας σχέδια, εστιάστε στη βελτίωση των σχέσεων σας, ανοίξτε την καρδιά σε νέες προκλήσεις στον ερωτικό τομέα και μην αφήνετε τίποτε και κανένα να σταθεί εμπόδιο στα επεκτατικά σας σχέδια. Θα είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι, θα νιώθετε πιο τυχεροί και οι άλλοι θα ανταποκρίνονται με θέρμη στα συναισθήματα σας. Καλή τύχη μπορεί να έχετε και σε οικονομικές επενδύσεις, σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών, μελλοντικών επαγγελματικών πλάνων.
Στις 10/06 πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας κακής κριτικής, πίεσης από συνεργάτες, ίσως χρειαστεί να κάνετε εσείς μέρος της δικής τους δουλειάς ή ενδέχεται να έχετε τρέξιμο για επαγγελματικές υποθέσεις που όμως δεν βγαίνει εύκολα και χωρίς στρες ή εμπόδια. Από την άλλη είναι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε και θέματα της υγείας, αλλά χωρίς να γίνεστε αυστηροί με τον εαυτό σας αν πρέπει να ακολουθήσετε κάποιο πρωτόκολλο διατροφής, άσκησης κλπ. Φυσικά χρειάζεται η πειθαρχία, αλλά όχι να βασανίζετε τον εαυτό σας. Ακόμη αυτές τις μέρες προσέξτε τη διαχείριση του στρες αλλά και του ύπνου σας. Όλα συμβάλλουν για να έχετε καλύτερη υγεία.
Το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να γίνετε πιο ορατοί αλλά και πιο αρεστοί στον τομέα που δραστηριοποιείστε μέχρι τις 09/07. Σαφώς δεν θα είναι ένα ξεκούραστο διάστημα για σας, αλλά δεν σας ενδιαφέρει κιόλας κάτι τέτοιο. Οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα σας κλέβουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι δυσάρεστες. Τουναντίον θα περνάτε και όμορφες στιγμές. Αν έχετε σκοπό να ψαχτείτε επαγγελματικά με κάτι άλλο είναι μια θετική περίοδος που μπορείτε εύκολα να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πιο ήπιους ρυθμούς και με έντονη την ανάγκη να βρείτε μια άκρη σε θέματα σπουδών ή επαγγελματικών με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύς.
Στις 09/06 έρχεται η μαγική στιγμή που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον Καρκίνο, φωτίζοντας τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Είναι η στιγμή που θα μπουν στο μικροσκόπιο σημαντικές σχέσεις ή θα προχωρήσετε σε νέες και πιο ωφέλιμες για σας. Με τους ευεργέτες της παραδοσιακής αστρολογίας να ενώνουν τις δυνάμεις τους μπορεί να κάνετε μια σημαντική ερωτική γνωριμία, να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση ή έστω να την ορίσετε για αργότερα, να δεχτείτε μια πρόταση για μια συνεργασία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Όπως καταλαβαίνετε με αυτή την όψη την τύχη τη φέρνουν οι άλλοι στη ζωή σας. Γι’ αυτό ενώστε τις δυνάμεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο με ένα άτομο ακόμη και απολαύστε την κοινή σας υπέροχη διαδρομή.
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που επηρεάζει την Τετάρτη 10/06 δημιουργεί πιεστικό κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς, του σπιτιού αλλά και των σχέσεων. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι καταπατούν τα όρια σας, γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί απέναντί σας χωρίς να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό. Μπορεί να έχετε διαφορές με συγγενείς ή συνεργάτες, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που επαναλαμβάνονται σε κάποια σχέση. Όπως και να έχει η καλύτερη στρατηγική είναι να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρόνο και να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας βάλει στη δική του διάθεση για καβγάδες. Όταν υπάρχουν διαφορές αντιλήψεων και ασυμφωνίες πάρτε τον χρόνο σας να επεξεργαστείτε καλύτερα το πρόβλημα και να σκεφτείτε πιο οργανωμένα πώς θα τις επιλύσετε. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τα δικά σας προσωπικά θέματα και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας κυρίως.
Το Σάββατο 13/06, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και υπόσχεται μέχρι τις 09/07 να σας φερθεί καλύτερα στα θέματα που αφορούν τις συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και τα έσοδα που θα έχετε. Προσέξτε όμως με αυτή την επιρροή να μην σας ανοίξει η όρεξη για έξοδα καλοπέρασης. Από την άλλη με αυτή την Αφροδίτη σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να κάνετε κάποια γνωριμία που θα σας φανεί πραγματικά ακαταμάχητη. Όμως μη βιάζεστε να πέσετε με τα μούτρα, αν δεν διακρίνετε βάθος σε συναισθηματικό επίπεδο. Σας αξίζει το καλύτερο και αυτό πρέπει να κυνηγήσετε.
ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο σας, που από τη μια στρέφει την προσοχή σας στις προσωπικές σας φιλοδοξίες κι από την άλλη σε εκκρεμότητες στα οικογενειακά σας θέματα.
Όμως τα σπουδαιότερα νέα για το ζώδιο σας είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στις 09/06. Αν σας είχε φύγει η όποια διάθεση για κίνηση, για βόλτες, για φλερτ, για διασκέδαση, για διακοπές, Αφροδίτη και Δίας στον Καρκίνο συντονισμένα θα σας θυμίσουν πόσο ωραία πράγματα χάνετε και θα ξαναφέρουν πίσω τη χαμένη σας όρεξη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εξωστρεφή, αισιόδοξη αλλά και ερωτική όψη για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας ειδικά του τρίτου δεκαημέρου. Ακόμη είναι μια τέλεια όψη για να κάνετε αλλαγές και στην εμφάνιση σας. Τολμήστε το! Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα θέλετε να περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας και με τη δική σας καλή διάθεση θα βοηθάτε να βελτιωθεί και η διάθεση των άλλων γύρω σας. Θετική όψη και για τα οικονομικά σας.
Στις 10/06 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ασυμφωνίες, προβληματισμούς αλλά και δυσκολίες σε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες με αφορμή οικονομικούς λόγους. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας. Και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με χρήματα. Πολλές φορές είναι η ενέργεια, η προσοχή, η φροντίδα που ξοδεύει ο καθένας από μας για τον άλλο. Αν διαπιστώνετε ότι εσείς μόνο «ξοδεύετε» για κάποιον άλλο αυτό είναι μια ανισορροπία που θα πρέπει να εξετάσετε ενδελεχώς. Τα οφέλη πρέπει να διανέμονται ισόποσα και στις δυο πλευρές μιας σχέσης, αλλιώς δεν είναι μια ισότιμη σχέση. Αυτό αφορά τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ανάγκη να γίνετε επιθετικοί ούτε πιεστικοί αυτές τις μέρες.
Το Σάββατο η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, να χαλαρώσετε, να απολαύσετε λίγο λιγότερο πιεστικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, αλλά και να τονώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, πελάτες και τους ανθρώπους που βλέπετε καθημερινά. Από δω και κάτω η Αφροδίτη μέχρι τις 09/07 σας καλεί να βρείτε ευχαρίστηση στη φροντίδα του εαυτού σας είτε σε θέματα διατροφής είτε άσκησης.

