Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε αλλαγή χρόνου στην Αθήνα, με φιλικά της πρόσωπα. Σήμερα, υποδέχτηκε στο σπίτι της τον καλό της φίλο και κουμπάρο Παύλο Σταματόπουλο για να της κάνει ποδαρικό!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στην άλλη άκρη του κόσμου, σε έναν εξωτικό προορισμό, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν το 2026 αγκαλιά με τις κόρες τους… «Να είναι η νέα χρονιά μια αγκαλιά για κάθε οικογένεια… Με αγάπη, γαλήνη και φροντίδα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας ένα βίντεο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Χρώματα, ήχοι, μουσικές & αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα… 2026 αστέρια να σου χαρίσουν την λάμψη τους και 2026 φλόγες να κάψουν ότι σε εμπόδιζε να ορθοποδήσεις», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Γεροντιδάκη. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποδεικνύοντας ότι πλέον δεν κρύβονται!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκονται στην Αργεντινή, στη γενέτειρα του καλαθοσφαιριστή. Το ζευγάρι διασκέδασε με φίλους και οικογένεια, ενώ η ηθοποιός έγραψε αποχαιρετώντας το 2025: «Κλείνω το 2025 με ανάσα βαθιά και ένα σιωπηλό ευχαριστώ, ειπωμένο με γλυκό, γαλήνιο χαμόγελο. Για όσα με βρήκαν έτοιμη και για όσα με έμαθαν να γίνομαι».

Έτσι υποδέχτηκαν οι Έλληνες celebrities το 2026
H Ελένη Βουλγαράκη είναι full in love και βρίσκεται στην Πορτογαλία, στο πλευρό του αγαπημένου της Φώτη Ιωαννίδη. Το ζευγάρι υποδέχτηκε μαζί το 2026 με ένα τρυφερό βίντεο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Μαρία Κορινθίου, αγκαλιά με τον αγαπημένο της Γιώργο, ευχήθηκαν χρόνια πολλά από τις ιταλικές Άλπεις με φόντο το χιονισμένο τοπίο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

