Πέρασαν 10 χρόνια από εκείνο το βράδυ

Το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για τον Σεργιανόπουλο

05/06/18 • 16:48 | UPD 05/06/18 • 16:48

Δέκα χρόνια πέρασαν και μοιάζουν με αιώνα. Ή και με μια μέρα. Μιας και οι γνωστοί του ακόμα δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν. Ένας απ΄αυτούς, ο καλός του φίλος και σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, έγραψε το δικό του συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Ήταν το καλοκαίρι του 2008. Τότε το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί από το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στο Μετς. Δέκα χρόνια πέρασαν και μοιάζουν με αιώνα. Ή και με μια μέρα. Μιας και οι γνωστοί του ακόμα δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν. Ένας απ΄αυτούς, ο καλός του φίλος και σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, έγραψε το δικό του συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Αναρτώντας το κλασσικό τραγούδι Να με Θυμάσαι και Να Μ΄Αγαπάς που έχει τραγουδήσει η Μελίνα, ο σεναριογράφος του Σεργιαννόπουλου στους Δύο Ξένους, θέλησε να τιμήσει τη σημερινή μέρα ενθυμούμενος στιγμές και συνήθειες που είχαν με το Νίκο στη διάρκεια της φιλίας τους.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Αποστόλου έγραψε στο προφίλ του:

«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας…Α ρε Νικόλα…σαν σήμερα έφυγε βασανισμένο το κορμί σου…γιατί η ψυχή βασανιζόταν χρόνια…είναι κάτι ώρες που δεν φεύγεις από το μυαλό μου…σε θυμάμαι να λάμπεις δίπλα στην Εβελίνα…αυτό το έζησαν όλοι..τα καλύτερα όμως τα άφησες για μας…τα γέλια μας στο Γαλαξίδι…τα τραγούδια της Χαρούλας στο μπαλκόνι στο Μετς…τα ιταλικά 45αρακια που γεννάγανε ποιητικούς ακροβατισμούς για να καταλήξουν στις μπαλαφάρες που λάτρευες…τα κλάματα στο ξαφνικό για μνήμες που δεν ξεθώριασαν μέσα σου…την αγκαλιά σου…και όσα δεν θέλω να μοιραστώ με κανένα γιατί ήταν δικά μας…φιλί στη ψυχούλα σου που ξέρω πια πως δεν πονάει…»