Δεν υπάρχει πιο καυτό βίντεο απ΄αυτό

Το μαγιό της Ασημίνας Ιγγλέζου (δεν) κρύβει τ΄απαραίτητα [βίντεο]

19/06/18 • 16:40 | UPD 19/06/18 • 16:42

Σε μισό λεπτό θα έχεις μεταβεί στο βίντεο με την Ασημίνα Ιγγλέζου χωρίς να διαβάσεις κείμενο. Σε 4 λεπτά θα κοιτάς αποχαυνωμένος το κενό.

Αν μας διαβάζεις, να ξέρεις πως είμαστε μέντιουμ. Μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. Για παράδειγμα ξέρουμε ότι σε περίπου 30 δευτερόλεπτα θα έχεις μεταβεί στο βίντεο με την Ασημίνα Ιγγλέζου χωρίς να σε νοιάζει το κείμενο. Σε περίπου 4 λεπτά θα κοιτάς αποχαυνωμένος το κενό. Σε μία ώρα από τώρα θα κλαις σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο σου.

Δεν θυμόμαστε την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η Ασημίνα στο γνωστικό μας πεδίο. Δεν έχει και καμία σημασία τώρα πια. Σημασία έχει ότι χθες είχε καταιγίδα με αστραπόβροντα και σήμερα με αυτό το βίντεο έχει πάλι τα ίδια. Καταιγίδα από σέξι στιγμιότυπα και αστραπόβροντα από το μικρό, πολύ μικρό μαγιό της.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου βρίσκεται στη Μύκονο. Κάτι που δεν ξαφνιάζει κανέναν από εμάς. Κι αφού βρίσκεται εκεί, είπε να κάνει ένα ωραίο βίντεο για το Mykonos LiveTV. Έβαλε ένα ολόσωμο μαγιό, αλλά είναι από τα ολόσωμα που καλύπτουν λιγότερα κι από ένα μπικίνι. Για να είμαστε ακριβείς, το πάνω μέρος είναι σαν δύο τιράντες και το κάτω μέρος σχεδόν δεν υπάρχει.

Και δεν είναι κάποια υπερβολή. Είναι η μόνη αλήθεια. Σε τρία λεπτά και τριάντα δευτερόλεπτα η Ασημίνα κουνιέται όσο πιο αισθησιακά μπορεί μέσα στο νερό και παίρνει πόζες που δεν γίνεται να μη σε παραπέμψουν σε σκέψεις.

Copy link
Powered by Social Snap