Το δίλημμα που ετέθη στην Καινούργιου από το Epsilon [βίντεο]

05/06/18 • 17:38 | UPD 05/06/18 • 17:39

Όταν πήγε στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη και στη νέα διευθύντρια προγράμματος, την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, και τους ζήτησε να το παρουσιάσει, εκείνοι είπαν στην Καινούργιου ότι είναι πολύ απαιτητικό που θα πρέπει να αφήσει το πρωινό.

Από τη νέα σεζόν το κανάλι Epsilon θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Παρουσιαστές φεύγουν, φιλοσοφία νέα δημιουργείται, πρόσωπα με διαφορετική αντίληψη μπαίνουν στα καίρια πόστα. Μόνο στην Καινούργιου δεν έγινε διακοπή συμβολαίου, αλλά ανανέωση και για τη νέα σεζόν.

Για την ακρίβεια όχι μόνο σε αυτή, αλλά εν πάσει περιπτώσει η Κατερίνα ήταν από τα λίγα άτομα μπροστά από τις κάμερες που δέχτηκαν πρόταση να παραμείνουν. Κι αφού την αποδέχτηκε, τώρα μένει να δούμε ποια εκπομπή θα παρουσιάζει του χρόνου. Κατά πως φαίνεται, το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω δεν θα συνεχιστεί και η παρουσιάστρια θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους.

Όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή της, το Epsilon πήρε το Project Runway, ένα πρόγραμμα που έκανε θραύση στις ΗΠΑ και αναδεικνύει νέους σχεδιαστές. Με αυτό το αντικείμενο η Κατερίνα έχει μεγάλη σχέση μιας και κυκλοφορεί δικές τις σειρές ρούχων κι έχει το δικό της brand. Όταν όμως πήγε στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη και στη νέα διευθύντρια προγράμματος, την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, και τους ζήτησε να το παρουσιάσει, εκείνοι είπαν στην Καινούργιου ότι είναι πολύ απαιτητικό που θα πρέπει να αφήσει το πρωινό.

«Εγώ είπα «το πρωινό μου δεν το αφήνω», μου λέει (ο Θέμης) «τότε άσε κούκλα μου να το κάνει κανένας άλλος». Θεωρώ όμως ότι θα είναι εξαιρετικό. Είναι από τα πρότζεκτ που ζήλεψα» ανέφερε στην εκπομπή της η Κατερίνα. Εξάλλου, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν καταλήξει σε πρόσωπα που θα ήθελαν σε αυτό το ρόλο. Ανάμεσα τους η Ευαγγελία Αραβανή, που είναι πιο κοντά απ΄όλες, η Αθηνά Οικονομάκου και η Τάμτα!