Το δαχτυλίδι πρόδωσε τον αρραβώνα για την Κατερίνα Στικούδη [βίντεο]

28/06/18 • 13:36 | UPD 28/06/18 • 13:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Το σικ και καθόλου αποκαλυπτικό φόρεμα που φορούσε η Κατερίνα Στικούδη στα χθεσινά Mad Awards δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Υπήρχε λόγος.

Η χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στα βραβεία Mad ήταν η πρώτη στην οποία δεν υπήρχε κάτι να σχολιάσεις και να εστιάσεις. Οι αποκαλυπτικές και προκλητικές ή extravagant εμφανίσεις προηγούμενων ετών είχαν μπει στο χρονοντούλαπο. Η Κατερίνα Στικούδη ήταν πιο σικ από ποτέ και φαίνεται πως υπάρχει εξήγηση για την επιλογή της. 

Όχι, δεν είναι απλώς μια εμφάνιση που δεν θα ξαναγίνει στο μέλλον. Είναι ότι η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται να παντρευτεί και πλέον δεν χωράνε τέτοιες ενδυματολογικές επιλογές όταν δεν είναι στη σκηνή. Αυτές δεν θα μειωθούν αφού ούτως ή άλλως ανήκουν στην καλλιτεχνική της περσόνα. Όπως και οι αναρτήσεις της στο Instagram όπως αυτή στην πισίνα.

Όταν όμως είναι κάτω από τη σκηνή η Κατερίνα Στικούδη θα επιδίδεται σε τέτοιες εμφανίσεις. Η χθεσινή βέβαια ίσως και να έγινε για να πάνε όλα τα βλέμματα στο μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της. Κι ας έκανε η ίδια την δύσκολη στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ σχετικά με τον αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο.

Στην ερώτηση για το πότε θα παντρευτεί η ίδια αρκέστηκε σε μερικά χαμόγελα και απέφευγε με ελιγμούς να τοποθετηθεί, αλλά το βλέμμα της τα έλεγε όλα. Κάπου εκεί άρχισαν οι ρεπόρτερ το γλείψιμο του στυλ «χαιρόμαστε πάρα πολύ», μπας και αλιεύσουν κάποια πληροφορία, αλλά ηττήθηκαν.