Μέχρι και ο Νταν Μπιλζέριαν της υποκλίνεται

Θα σου κάνει μάγια η Μελίσσα Ρίζο με τις καμπύλες της [εικόνες]

20/06/18 • 18:53 | UPD 20/06/18 • 18:53

Η Μελίσσα Ρίζο είναι μια από τις πιο περήφανες κατακτήσεις του Νταν Μπιλζέριαν. Κάτι που δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβεις.

Ο Νταν Μπιλζέριαν είναι ένας τύπος που αναμφίβολα ξέρει από γυναίκες. Από το σκάφος και το κρεβάτι του έχουν περάσει πολλές. Μία εξ αυτών είναι η Μελίσσα Ρίζο. Και αποτελεί μια από τις πιο περήφανες κατακτήσεις του Νταν. Κάτι που δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβεις.

Η Μελίσσα κατάγεται από το Μοντερέι της Καλιφόρνια και εκτός από μοντέλο, ασχολείται με την υποκριτική. Μη φανταστείς τίποτα τρελά πράγματα. Συμμετέχει σε τοπικές και ανεξάρτητες παραγωγές που αποθεώνουν την ελευθερία της Καλιφόρνια. Ή μπορεί να είναι κανένα τελειωμένο horror movie. Αυτά είναι τα λιγότερο σημαντικά για εκείνη.

Τα πιο σημαντικά φαίνονται στις φωτογραφίες πάνω και κάτω. Η Μελίσσα Ρίζο διαθέτει οπίσθια που τα βλέπεις μια φορά και μετά τα φαντασιώνεσαι για όλη σου τη ζωή. Διαθέτει επίσης ένα προφίλ στο Instagram όπου γδύνεται πολύ συχνά. Συνήθως στο επίκεντρο είναι τα οπίσθια της, αλλά υπάρχουν και στιγμές που το μάτι αναζητά και κάτι περισσότερο.