Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μία ολοκληρωμένη και ισχυρή προσωπικότητα, που απασχολεί πολύ με το έργο της με το Breathe Hellas.
Χαμηλών τόνων στην προσωπική της ζωή, αποφεύγει να μιλά για το τι συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα. Όμως, αυτές τις ημέρες, η Μπλάτνικ απασχολεί πολύ τα ισπανικά ΜΜΕ εξαιτίας κάποιων φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν και την δείχνουν ιδιαίτερα τρυφερή με τον Μεξικανό επιχειρηματία Ελίας Σακάλ.
Οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο πολυτελές Eden Roc Antibes, όπου η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Ελίας Σακάλ εθεάθησαν να απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα.
Οι δυο τους είχαν παραβρεθεί και στο γκαλά «amfAR 2026 by Chopard» στο Hotel du Cap-Eden-Roc, με την Τατιάνα να κλέβει τις εντυπώσεις.
Ο Ελίας Σακάλ είναι γεννημένος στην Πόλη του Μεξικού σε μια επιδραστική οικογένεια συνδεδεμένη με τον κατασκευαστικό κλάδο και τον τραπεζικό τομέα και θεωρείται ένα από τα σημαντικά ονόματα του τουριστικού real estate στη χώρα του. Τη ζωή του την μοιράζει ανάμεσα στο Μεξικό, τη Νέα Υόρκη και συνηθισμένους προορισμούς της jet set, όπως το Σεν Τροπέ και οι Κάννες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τατιάνα Μπλάτνικ: Η αγάπη της για την Ελλάδα
«Είναι απίστευτο το πόσοι πολλοί άνθρωποι με ρωτούν, γιατί έμεινα στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό μου. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να φεύγει από την Ελλάδα. Θα ήταν ίσως πιο εύκολο στα χαρτιά, αλλά η Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Η Ελλάδα με κράτησε, με καλωσόρισε. Νιώθω μια αγκαλιά από τους ανθρώπους.






















