Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος με δάκρυα στα μάτια μέσα από την εκπομπή το Πρωινό στον Μάρκο Σεφερλή.
Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους δυο άντρες υπήρχε δικαστική διαμάχη, καθώς είχε κάνει δηλώσεις κατά του Σεφερλή σχετικά με τη συνεργασία τους στην θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου». Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε την υπόθεση και τη χρηματική αποζημίωση των 12.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, όμως δεν την εισέπραξε.
Ο ηθοποιός, με δάκρυα στα μάτια είπε: «Είχαμε συνεργαστεί στον «Ηλία του 16ου» με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα. Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου.».
Και τόνισε ο Λαμπάτος ότι: «Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του».
Και κατέληξε λέγοντας: «Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί».
Δείτε το βίντεο:

![Συγκινημένος ο Λαμπάτος ζήτησε δημόσια συγγνώμη στο Σεφερλή [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/01/image-31-1.jpg)



















