Αθήνα Καιρός

Survivor All Star: Ξεμαλλιάζονται Γκότσης, Βασάλος – «Δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια» – «Αυτός είναι για τον Κορυδαλλό»

4 λεπτά
Survivor All Star: Ξεμαλλιάζονται Γκότσης, Βασάλος – «Δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια» – «Αυτός είναι για τον Κορυδαλλό»

Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος και Ηλίας Γκότσης βρίσκονται στο επίκεντρο μια πολύ μεγάλης δημόσιας κόντρας τις τελευταίες ώρες.

Μετά τη συνέντευξη Βασάλου στο Πρωινό μας, η απάντηση του Γκότση δεν άργησε να δοθεί…

«Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει», λέει ο Ηλίας Γκότσης.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα, γιατί είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο και τον Πηλίδη που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Survivor All Satar: Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε στο Instagram

«Μου αρέσει το χιούμορ αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια και προσβάλει εκτός από μένα και δικούς μου ανθρώπους. Ποτέ μου δεν έχω ξεπεράσει τα όρια και δεν έχω προσβάλει δημόσια κάποιον άνθρωπο. Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε και το τι λέμε», αναφέρει ο Ηλίας Γκότσης.

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι εγώ η influencer που “πιάστηκα” για φοροδιαφυγή»

Σοκάρει η Σακίρα: Ο Πικέ με απατούσε, ενώ είχα τον πατέρα μου στην Εντατική

Δομνίκη Παπαδοπούλου: Κατέβηκα με τους Σπαρτιάτες για να βοηθήσω τον «φτωχό λαουτζίκο» [βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]