Ήδη άλλαξε η ατμόσφαιρα στον ελληνικό αέρα

Στη Μύκονο η Emily Ratajkowski για τα εγκαίνια του Nammos Village [βίντεο]

28/06/18 • 12:58 | UPD 28/06/18 • 13:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Emily Ratajkowski έφτασε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου φορώντας ένα μίνι τοπ κι ένα τζιν παντελόνι συνοδευόμενη από την προσωπική της ασφάλεια.

Μας είχε προϊδεάσει πριν από μερικές μέρες με ανάρτηση της στο Instagram ότι θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα. Μόνο που δεν περιμέναμε ότι εννοούσε τόσο σύντομα. Η νεόνυμφη Emily Ratajkowski βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Μύκονο για να δώσει το παρών στα εγκαίνια του Nammos Village.

Μπορεί στη φωτογραφία που είχε αναρτήσει να φαινόταν ο Μπάλος στα Χανιά, αλλά η περιοδεία της στην Ελλάδα ξεκινάει από τη Μύκονο. Οι άνθρωποι του Nammos Village κατάφεραν να την φέρουν στο κοσμοπολίτικο νησί για να δώσει μια αύρα στα εγκαίνια τους κι εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει σε ένα μέρος που είχε βρεθεί ξανά πριν από μια διετία.

Η Emily Ratajkowski έφτασε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου φορώντας ένα μίνι τοπ κι ένα τζιν παντελόνι και πριν προλάβουν να πέσουν πάνω της οι κάμερες είπε ότι είναι κουρασμένη από το ταξίδι. Η κάμερα του Mykonos LiveTV κατέγραψε την άφιξη της και την κατεύθυνση της προς το λευκό τζιπ με την προσωπική της ασφάλεια.

Προφανώς και θα μείνει σε 5άστερο ξενοδοχείο και δη σε σουίτα, ενώ μετά το πέρας της επαγγελματικής της υποχρέωσης στο Nammos Village, θα μείνει λίγες μέρες στο νησί και μετά θα κατευθυνθεί πιθανότατα προς τη Σαντορίνη και την Κρήτη.