Ο σπουδαίος Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN. Ο μουσικοσυνθέτης κλήθηκε να πει δυο λόγια για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, αποκαλύπτοντας την τελευταία τους πολύωρη τηλεφωνική συνομιλία δύο ημέρες πριν τον θάνατό του.
«Απέφυγα να μιλήσω οπουδήποτε, γιατί δεν ήμουν σε θέση. Θα σας πω και το λόγο. Τη Δευτέρα το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Ίσως είμαι από τους τελευταίους ανθρώπους της δουλειάς τουλάχιστον, που μίλησε. Με πολλά κέφια, ήταν σε πολύ καλή ψυχολογία. Είχαμε καιρό να μιλήσουμε. Δεν βρισκόμασταν συχνά με το Γιώργο, αλλά όποτε βρεθήκαμε ήταν σημαδιακό και με επιτυχία», περιέγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
«Οι ομάδες που υποστήριζαν το Γιώργο δεν με θέλανε καθόλου. Επίσης, οι ομάδες που υποστήριζαν εμένα, εννοώ, τα media, δε θέλανε καθόλου τον Γιώργο», σημείωσε ο μουσικοσυνθέτης στην πρωινή εκπομπή των Νιφλή-Κολοκυθά.
«Το παιδί ήταν τρομερά συνεπής. Γενικά ο Γιώργος είχε τελείως άλλη εικόνα από αυτή που προβάλλεται. Δηλαδή ήταν ένας κανονικός άνθρωπος. Πήγαινε και έτρωγε στη μάνα του τα μεσημέρια. Όλο το υπόλοιπο ήταν το performing, ας πούμε, στο οποίο είχε τεράστιο ταλέντο νομίζω, εκτός από τη φωνή του.
Κατά τη γνώμη μου, η φωνή του είναι η τελευταία αναγνωρίσιμη φωνή στο λαϊκό τραγούδι. Δηλαδή από το Γιώργο και μετά τους μπερδεύεις αν δεν ξέρεις ποιος έχει πει το τραγούδι. Δεν τους αναγνωρίζεις και τα κορίτσια και τα αγόρια. Ο Γιώργος είναι η τελευταία, ο τελευταίος αναγνωρίσιμος ήχος.
Μιλάγαμε αρκετή ώρα. Ήθελε να πάω να του κάνω support στη συναυλία του στην Τεχνόπολη. Θέλω να πω, ήταν σε κατάσταση πολύ θετική. Δεν κατάλαβα κάτι», αφηγήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε κάνει μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.











![Αποκάλυψη ΕΤ – Έξτρα αύξηση στις συντάξεις [αναλυτικοί πίνακες με τα καθαρά ποσά]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/09/syntaxeis-300x208-jpg.webp)










