Ο τραγουδιστής τόνισε: «Για εμένα, ο Παντελής ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Τον αγάπησα και τον στήριξα μέχρι την τελευταία στιγμή. Όσα ακούγονται είναι μόνο για να κάνουν θόρυβο και να τραβήξουν την προσοχή. Αυτό ήθελα να πω».
Σε μία συγκλονιστική στιγμή που προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε ανοιχτά για τη στενή του σχέση με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής τόνισε με ειλικρίνεια: «Κάποιοι τύποι που βγαίνουν και λένε διάφορες μαλ@@κιες, να ξέρετε ότι για εμένα ο Παντελής ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός, και πάντα τον αγάπησα και τον στήριξα μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλα τα άλλα που ακούτε είναι πραγματικά μόνο για να πατάνε κλικ και να βάζουμε τον κόσμο σε διαδικασίες. Αυτό ήθελα να πω και αυτό το τραγούδι το είχε γράψει για εμένα και τελευταία στιγμή του είπα ότι αυτό το τραγούδι θέλω να το τραγουδήσεις εσύ»
Στο ίδιο συγκινητικό στιγμιότυπο, ο Ρέμος αποκάλυψε ότι το τραγούδι “Τα σχοινιά σου”, ένα από τα τελευταία που είχε γράψει για εκείνον ο Παντελίδης, το ήθελε να το τραγουδήσει ο ίδιος, τιμώντας τη μνήμη και τη φιλία τους.
Ειδήσεις Σήμερα
- Skroutz Black Friday Report 2025: Αύξηση παραγγελιών κατά 25% & αύξηση τζίρου κατά 37% σε σχέση με πέρυσι
- ACS Press Release: Νέα συνεργασία με την Skroutz Last Mile και επέκταση των ACS Smartpoint Locker
- Συνάντηση Μιχαηλίδου με την Ολλανδή πρέσβη: Η προστασία γυναικών από τη βία και δικαιώματα των ΑμεΑ στο επίκεντρο
- HETiA: Deep Tech, μικροτσιπ και κυβερνοασφάλεια – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής τεχνολογικής στρατηγικής
- Κόνι Μεταξά: Η αλήθεια για το μπλοκ της Ζόζεφιν και τον χωρισμό με τον Μάριο Καπότση – «Χωρίσαμε γιατί δεν ήταν συναισθηματικός, δεν άντεξα» [βίντεο]