Αθήνα Καιρός

Πολύζος: Η Μιμή μου είπε ότι το διαζύγιο ήταν λάθος

3 λεπτά
Πολύζος: Η Μιμή μου είπε ότι το διαζύγιο ήταν λάθος

Ο Σωτήρης Πολύζος μίλησε για το διαζύγιό του με τη Μιμή Ντενίση και αποκάλυψε πως εκείνη θεώρησε λάθος τον χωρισμό τους, ένα γεγονός που ο ίδιος πλέον παραδέχεται και στο οποίο αποδίδει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και περιέγραψε με λεπτομέρεια τα αίτια που οδήγησαν στον τερματισμό της σχέσης. Στη συνέντευξη επανέλαβε ότι η μεταξύ τους απόσταση υπήρξε κρίσιμο εμπόδιο, ότι οι συχνές απουσίες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δημιούργησαν ρήγματα στην καθημερινότητα και ότι σήμερα αναγνωρίζει πως θα έπρεπε να είχε επιδείξει διαφορετική στάση για να προσπαθήσει περισσότερο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά την προσωπική συνομιλία που είχε με τη Μιμή και παρέθεσε την ακριβή του διατύπωση: «Δεν ήταν εύκολη η χιλιομετρική απόσταση που είχαμε με τη Μιμή, γινόταν εξοντωτικό. Ένα καλοκαίρι στον Θεολόγο κάπως πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι ήταν λάθος ο γάμος και μου είπε η Μιμή – ελπίζω να μη διαφωνεί που θα το πω αυτό – ότι δεν ήταν λάθος ο γάμος, ήταν λάθος το διαζύγιο. Και είχε δίκιο. Στο κομμάτι που με αφορά, σίγουρα έπρεπε να το δουλέψω παραπάνω. Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης και είναι η πρώτη φορά που το λέω».

Περιέγραψε πως η αναγνώριση της ευθύνης συνοδεύτηκε από αυτοκριτική στάση και ότι πρόκειται για την πρώτη δημόσια ομολογία του είδους. Εξηγώντας τα πρακτικά προβλήματα που προέκυπταν, μίλησε για τα ταξίδια, τη διαχείριση των υποχρεώσεων και τις δυσκολίες στην επικοινωνία, που κατά την άποψή του επιβάρυναν τη σχέση. Επίσης τόνισε πως, παρά την εξέλιξη του διαζυγίου, οι σχέσεις τους σήμερα χαρακτηρίζονται από συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη: «Με τη Μιμή είμαστε οικογένεια, όταν έρχομαι στην Αθήνα, μένω στο σπίτι της».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Πολύζος αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζεται τις δημόσιες απόψεις και τις επιθέσεις που στρέφονται εναντίον του ή των συνεργασιών του, αναγνωρίζοντας ότι η Μιμή Ντενίση συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση αυτής της στάσης. Όπως είπε: «Δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων και σε αυτό με βοήθησε η Μιμή Ντενίση. Έβλεπα τους δικούς της χειρισμούς σε “επιθέσεις” που γινόντουσαν, όχι από τον κόσμο, γιατί ο κόσμος την έχει αποθεώσει και την έχει αγαπήσει». Σχολίασε επίσης πως η εμπειρία της Ντενίση σε δημόσιες αντιπαραθέσεις του έδωσε εργαλεία για να αποστασιοποιείται από την κριτική και να επικεντρώνεται στη δουλειά του.


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]