«Ο γιος μου θα παίξει στο “Σόι σου”, στα επόμενα επεισόδια. Είχε και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελε να κάνει κάτι δραματικό», είπε, προσθέτοντας πως βλέπει με χαρά την κλίση του παιδιού στην υποκριτική.
Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, και τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, ο ηθοποιός περιέγραψε μια ήρεμη, ώριμη συνύπαρξη. «Με τη Μυρτώ είμαστε πολύ καλά, γιατί ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η αγάπη μας για τα παιδιά, είμαστε και φίλοι. Ήταν άβολο την πρώτη φορά, όταν έπρεπε να συστήσω τη σύντροφό μου στη Μυρτώ. Με τη Μάρθα είμαστε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω βιώσει ούτε ανταγωνισμό, ούτε ζήλια από τη μεριά της», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι η οικογένεια παραμένει ενωμένη.
Σχολιάζοντας την πιθανή επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο, ο Λαγούτης κράτησε σαφή θέση: «Είμαι περίεργος για το ποιοι άνθρωποι θα δουλέψουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αν επιστρέψει. Εγώ δεν θα το έκανα. Θα περίμενα να ακούσω μια συγγνώμη και μια ομολογία από τον Πέτρο Φιλιππίδη». Η τοποθέτησή του αντανακλά την ευαισθησία της κοινότητας απέναντι σε τέτοια θέματα και τις προσωπικές του ηθικές επιλογές.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ολυμπιακός – Καρδίτσα 102-82: Τα μάτια ήταν στον Έβανς
- Γερμανία: Πάνω από 6 στους 10 Γερμανούς θέλουν να φύγουν οι Σύροι πρόσφυγες
- Grand Hotel – spoiler: Παίζουν «παιχνίδι» στον Ρήγα
- Μια νύχτα μόνο: Η Αρετή δέχεται ανήθικη πρόταση
- Η Γη της Ελιας – spoiler: Η Ιουλία φεύγει οριστικά από τη Μάνη
- Μάικ Σμιθ: Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση