Παντρεύτηκε ο πιο σέξι ηθοποιός του Harry Potter [εικόνα]

29/05/18 • 18:38 | UPD 29/05/18 • 18:38

Μέχρι και την 6η ταινία ήταν ο φλώρος με τα περίεργα δόντια. Τόσο στο παρουσιαστικό όσο και ο ρόλος του. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά έγινε κύκνος. Ο Μάθιου Λιούις, που τον μάθαμε ως Νέβιλ Λονγκμπότομ, έφτιαξε σωματάρα, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και πριν λίγες μέρες έβαλε κουλούρα.

Μέχρι και την 6η ταινία ήταν ο φλώρος με τα περίεργα δόντια. Τόσο στο παρουσιαστικό όσο και ο ρόλος του. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά έγινε κύκνος. Ο Μάθιου Λιούις, που τον μάθαμε ως Νέβιλ Λονγκμπότομ, έφτιαξε σωματάρα, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και πριν λίγες ώρες έβαλε κουλούρα.

Ο Μάθιου Λιούις τρέλαινε τον κοριτσίστικο πληθυσμό που τον ακολουθούσε ελέω του Νέβιλ Λονγκμπότομ, ανεβάζοντας στα social media του φωτογραφίες με τους κοιλιακούς του. Είχε κάνει επίσης και μια φωτογράφιση για περιοδικό που είχε προκαλέσει αναταραχή. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση της φωτογράφισης είχε σχολιάσει και η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. «Θα σε υποστηρίζω πάντοτε σε ό,τι κάνεις Μάθιου. Τώρα πήγαινε ρίξε κανά ρούχο πάνω σου» του έγραψε με τον Λιούις να απαντά «Αυτό είναι κάπως άβολο…Συγγνώμη Τζο».

Λίγα χρόνια μετά ο 29χρονος Νέβιλ Λονγκμπότομ παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Άντζελα Τζόουνς στην Ιταλία. Ο τρόπος που έκανε την ανακοίνωση μέσω Twitter είναι ευφάνταστος. «Όχι μόνο έχασα τους Arctic Monkeys στο Λος Άντζελες, αλλά είχαν συναυλία την ίδια μέρα που ήμουν εκεί και η γυναίκα μου με ανάγκασε να παντρευτούμε. Βγάζω ατμούς.»

Copy link
Powered by Social Snap