Όσο δεν απαντάει, τόσο τον ρωτάνε περισσότερο

Πάνος Βλάχος: «Για μένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή»

06/07/18 • 13:35 | UPD 06/07/18 • 13:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Πάνος Βλάχος κατέστησε σαφές ότι δεν επιχειρεί να το παίξει ανώτερος ηθικά. Απλώς έχει επιλέξει αυτή τη στάση και δεν επικρίνει όσους επιλέγουν κάτι διαφορετικό. 

Η επιστροφή του από την Αμερική έδωσε το έναυσμα σε κάθε κουτσομπολίστικο περιοδικό και εκπομπή να τον βομβαρδίσουν με συνεντεύξεις και ερωτήσεις γύρω από την προσωπική του ζωή. Ο Πάνος Βλάχος εξηγεί για ακόμα μια φορά ότι το να μιλάει για τις σχέσεις του δεν είναι κάτι που σκοπεύει να κάνει. 

Μιλώντας στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος, ο ηθοποιός ρωτήθηκε με επιμονή για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και γενικά για το πόσο «πουλάει» ή όχι την προσωπική του ζωή, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που τον ρωτάνε.

Ο Πάνος Βλάχος κατέστησε σαφές ότι δεν επιχειρεί να το παίξει ανώτερος ηθικά. Απλώς έχει επιλέξει αυτή τη στάση και δεν επικρίνει όσους επιλέγουν κάτι διαφορετικό.

«Όχι, αν μιλήσω, δεν την πουλάω. Αλλά επειδή για εμένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή και επειδή έχω την τύχη να έχω σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι έτσι το προστατεύω. Δεν είναι «μία σχέση», για εμένα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τώρα κάποιος μπορεί να πει «δηλαδή είναι ντροπή που εγώ βγάζω φωτογραφίες με τον άνθρωπό μου στο κρεβάτι;». Φυσικά και όχι. Ο καθένας έχει την αισθητική του, το δικό του κριτήριο και το δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Δεν κατακρίνω κανέναν. Καταθέτω απλά και τη δική μου αισθητική σε αυτό το παζλ του κόσμου και της εικόνας. Σκέφτομαι ότι μπορείς να είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα χωρίς να προβάλλεις τη ζωή σου.»