Η ηθοποιός, γνωστή ως «Τόκιο» από τη σειρά La Casa De Papel, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο και στις εικόνες που δημοσίευσε εμφανίζεται να θηλάζει τον γιο της, ενώ βρίσκεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να έχει θήλαστρα στο στήθος της και να είναι δακρυσμένη. Μία από τις εικόνες δείχνει τον σύντροφό της να κρατάει το μωρό ξαπλωμένος στον καναπέ. Ενώ σε άλλες απεικονίζεται το νεογέννητο χωρίς να αποκαλύπτεται το πρόσωπό του. Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της στο instagram, η Κορμπερό έγραψε: «Δεν χωράει τόση αγάπη μέσα μου».
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της τον περασμένο Φεβρουάριο, καρπό του έρωτά της με τον Αργεντινό ηθοποιό Chino Darín και δημοσίευσε φωτογραφίες από την νέα της καθημερινότητα μετά τον ερχομό του παιδιού της.
View this post on Instagram
Η Κορμπερό παραμένει ενεργή επαγγελματικά, αλλά έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις μετά τη γέννηση του παιδιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα και το περιεχόμενο που επιλέγει να δείχνει στους ακολούθους της στο instagram είναι μετρημένο.
Ειδήσεις Σήμερα
- Klavdia: Ο OGE ξεκαθαρίζει – «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, να μη γίνεται χρήση του ονόματός μου»
- Eurovision: Ο Akylas συνάντησε τον Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
- Σοφία Κουρτίδου: Οι διατροφικές διαταραχές, ο «παραμορφωτικός» καθρέφτης και η συμβουλή σε όσους δίνουν μάχη με τα κιλά τους

