Αθήνα Καιρός

Όσκαρ 2023: Η Νικόλ Κίντμαν ήταν μεθυσμένη; – Χαμός στο Twitter με τα καμώματα της ηθοποιού

3 λεπτά
Όσκαρ 2023: Η Νικόλ Κίντμαν ήταν μεθυσμένη; – Χαμός στο Twitter με τα καμώματα της ηθοποιού

Όσκαρ 2023: Θύελλα σχολίων προκάλεσε η - κατά τ'άλλα πολύ κομψή- ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν με την εμφάνισή της στο χαλί των βραβείων Όσκαρ, αφού οι πόζες και οι γκριμάτσες της έκαναν πολύ κόσμο να πιστέψει ότι ήταν μεθυσμένη.

Η χολιγουντιανή σταρ ήταν ασυνήθιστα χαλαρή στο πλευρό του συζύγου της Κιθ Έρμπαν. Χαχάνιζε, πόζαρε περίεργα στον φακό και έκανε πολλές κινήσεις με τα χέρια της.

https://www.youtube.com/watch?v=-ng_lOh67V4

YouTube thumbnail

Κάποιοι που είδαν ένα βίντεο από τη φωτογράφιση της Κίντμαν στο…σαμπανιζέ χαλί άρχισαν να σχολιάζουν στο Twitter ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τα «είχε τσούξει» προτού πάει στην τελετή.

«Είναι μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν ή μου φαίνεται;», είπε ένας χρήστης. «Τα έχω πιει και εγώ, Νικόλ!», σχολίασε ένας άλλος. «Η Νικόλ Κίντμαν είναι μητέρα, καλά έκανε και το έριξε έξω μια φορά. Εγώ μαζί της», έγραψε ένας τρίτος στο Twitter.

Οι περισσότεροι ωστόσο στάθηκαν στο γεγονός ότι η Νικόλ Κίντμαν ήταν πολύ όμορφη και πολύ σέξι, προκαλώντας αίσθηση με την τουαλέτα Schiaparelli με έντονα κοψίματα που φόρεσε. Το ρούχο είχε παγέτες από την κορυφή ως τα νύχια και διακοσμητικά μαύρα τριαντάφυλλα στους ώμους και άλλα σημεία. Τα μαλλιά της ηθοποιού αφέθηκαν να πέφτουν λυτά στους ώμους της, σε ένα χτένισμα εξίσου χαλαρό με τη διάθεσή της, που άρεσε πολύ στους φαν.

Ειδήσεις σήμερα

Δολοφονία 28χρονης στην Κύπρο: Η κοπέλα είχε γνωρίσει τον ύποπτο πριν από έναν μήνα

Υποδομές στο… σκάνερ: Έλεγχοι σε 3000 γέφυρες του οδικού δικτύου

Συντάξεις: Τα 4 μπόνους για 350.000 στρατιωτικούς [πίνακες]

Απεργία 16 Μαρτίου: Κατεβάζει ρολά η χώρα την Πέμπτη – Οι ανακοινώσεις για σχολεία και ΜΜΜ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]