Πολύ καυτές οι πρώτες της αναρτήσεις από το νησί

Η Μύκονος ξεκίνησε να «αναστενάζει» με την Emily Ratajkowski [εικόνες]

29/06/18 • 20:28 | UPD 29/06/18 • 20:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Το να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο στο νησί των Ανέμων είναι κάτι παραπάνω από τύχη. Σκέτη ευλογία. Κι αυτό γιατί αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσεις πάνω στην Emily Ratajkowski.Η Μύκονος περιμένει.

Το να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο στο νησί των Ανέμων είναι κάτι παραπάνω από τύχη. Σκέτη ευλογία. Κι αυτό γιατί αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσεις πάνω στην Emily Ratajkowski. Και αν συμβεί αυτό, μετά θα πέσεις στην παράνοια, αφού δεν παίζει να σταματήσεις να τη σκέφτεσαι. Ίσως τελικά να είσαι τυχερός εσύ που δεν βρίσκεσαι στη Μύκονο.

Ίσως η πιο σέξι γυναίκα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά 24ωρο στο νησί των Κυκλάδων και έχει ήδη απολαύσει τις ομορφιές κάθε είδους. Και τα πιο ήρεμα και τα πιο κοσμοπολίτικα. Φυσικά δεν είναι η πρώτη της φορά, αλλά για όσους βρίσκονται γύρω της και φροντίζουν να μείνει ικανοποιημένη είναι σαν την πρώτη φορά.

Η Emily Ratajkowski έκανε το «ζέσταμα» της με δύο αναρτήσεις από το Nammos Village, τον λόγο για τον οποίο ήρθε ξανά στην Ελλάδα και δη χωρίς τον σύζυγο της. Στις δύο φωτογραφίες θα την δεις να φοράει ένα πολύ μικρό τοπάκι που αναδεικνύει το μπούστο της. Βέβαια, αν σκεφτείς τι έχουμε δει από εκείνη, μιλάμε για μια απλή επιλογή.

ομορφη nyxta ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Το καλύτερο ήρθε πριν από λίγα λεπτά. Εκεί όπου η Emily δαμάζει τα νερά του νησιού. Η Μύκονος φαίνεται γύρω της, αλλά όσο εκείνη στέκεται όρθια στο σκάφος με το μπραζίλιαν μαγιό της, δεν μπορείς να δεις κάτι άλλο.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on