«Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου»

Οι αφιερώσεις της Αραβανή για τα γενέθλια του Οικονομόπουλου [εικόνες]

05/07/18 • 13:11 | UPD 20/07/18 • 16:26

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ευαγγελία Αραβανή δε θα μπορούσε παρά να του κάνει μια όμορφη έκπληξη και να του φτιάξει μια τούρτα που έγραφε πάνω «Νίκος. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου!»

Η σχέση τους αριθμεί μερικούς μήνες όμως φαίνεται πως είναι και οι δύο πολύ ερωτευμένοι. Και ταιριάζουν μιας και οι δύο δε νιώθουν την ανάγκη να κάνουν επίδειξη της σχέσης τους. Τα γενέθλια του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν ίσως η μοναδική φορά που είδαμε την Ευαγγελία Αραβανή να προβαίνει σε έντονη εκδήλωση του έρωτα τους.

Ίσως ο πιο εμπορικός και πετυχημένος Έλληνας τραγουδιστής αυτή τη στιγμή, ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε τα 34 γενέθλια του σε ένα ιδιαίτερο beach party που είχαν στήσει οι καλοί του φίλοι. Τα γενέθλια του τραγουδιστή ήταν την 30η Ιουνίου, αλλά εξαιτίας του μνημοσύνου του πατέρα της Ευαγγελίας, το πάρτυ μετατέθηκε για χθες το βράδυ.

Κι αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη του πόσο καλά είναι μαζί. Γι΄αυτό η Ευαγγελία Αραβανή δε θα μπορούσε παρά να του κάνει μια όμορφη έκπληξη και να του φτιάξει μια τούρτα που έγραφε πάνω «Νίκος. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου!»

Αυτή ήταν η πρώτη τούρτα που έσβησε ο καλλιτέχνης και αφορούσε τον πιο πριβέ εορτασμό. Μετά ακολούθησε και η τούρτα που έσβησε μαζί με μερικούς καλούς φίλους, ανάμεσα στους οποίους η Ζοζεφίν, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης και ο Χάρης Σιανίδης. Και σε αυτή τη φορά η Ευαγγελία δεν δίστασε να απαθανατίσει τη στιγμή και να γράψει «Χρόνια πολλά αγάπη μου».