Μόνο έτσι του αξίζει

Ο Ρον Πέρλμαν ούρησε το χέρι του για να κάνει χειραψία με τον Γουάινστιν

26/06/18 • 18:51 | UPD 26/06/18 • 20:23

Ο Ρον Πέρλμαν μπορεί να περηφανεύεται ότι έκανε την καλύτερη συμβολική κίνηση απέναντι στον Χάρβι Γουάινστιν.

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στην Αμερική που θα ήθελαν οι Αμερικάνοι να δείρουν περισσότερο από τον Τραμπ, αυτός είναι ο Χάρβι Γουάινστιν. Το να πετύχεις κάτι τέτοιο θέλει τρομερή προσπάθεια. Αυτός το πέτυχε με το να είναι απλώς επιεικώς επικίνδυνος. Και ο Ρον Πέρλμαν μπορεί να περηφανεύεται ότι έκανε την καλύτερη συμβολική κίνηση απέναντι του.

Ο ηθοποιός που μάθαμε μέσα από την ταινία Hellboy, αλλά και τις σειρές Sons of Anarchy και Hand of God, περιέγραψε σε πρόσφατη ανάρτηση του στο Twitter ότι πήγε επί σκοπού στο μπάνιο για να ουρήσει το χέρι του και μετά να το αντιτείνει στον Χάρβι Γουάινστιν ως μορφή χειραψίας.

«Σας έχω πει ποτέ πως κάποτε ο Χάρβι Γουάινστιν μου ζήτησε να μην αμελήσω να του σφίξω το χέρι σε ένα φιλανθρωπικό event, πήγα στις αντρικές τουαλέτες και κατούρησα τη χούφτα μου; Αμέσως μετά πήγα και του έσφιξα το χέρι» έγραψε ο τρομερός Ρον Πέρλμαν. Ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έσκασε το σκάνδαλο με τον Γουάινστιν δεν έπαυε να σχολιάζει τον πάλαι ποτέ ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ.

Πίσω στο Νοέμβριο είχε κάνει ανάρτηση με είδηση που έλεγε ότι ο Κάμερον είχε σκεφτεί να χτυπήσει τον Χάρβι με το Όσκαρ που είχε πάρει για τον Τιτανικό. Το σχόλιο του εξίσου ευφυές όσο κι αυτός. «Μακάρι να είχα ένα Όσκαρ για κάθε φορά που ήθελα να χτυπήσω στον Γουάινστιν».