Το καλύτερο Carpool Karaoke που έχει βγει

Ο Πολ ΜακΚάρτνι και η άγνωστη ιστορία για το She Loves You [βίντεο]

22/06/18 • 11:41 | UPD 22/06/18 • 11:41

Κατά καιρούς έχουμε δει δίπλα του αστέρες της μουσικής, αλλά η παρουσία του Πολ ΜακΚάρτνι είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχουμε δει.

Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι γνωστός για πολλά πράγματα. Το Late Late Night Show, το Spill Your Guts, την αγάπη του για τη μουσική και το Carpool Karaoke. Αυτό το τελευταίο συνδυάζει όλα όσα του αρέσουν. Κατά καιρούς έχουμε δει δίπλα του αστέρες της μουσικής, αλλά η παρουσία του Πολ ΜακΚάρτνι είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχουμε δει.

Κι αυτό δεν το λέμε μόνο γιατί μιλάμε για έναν τύπο με τεράστια ιστορία στη μουσική, που άφησε το στίγμα του και με τους Beatles και μόνος του. Το λέμε γιατί ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια Carpool Karaoke και μέσα σε 23 λεπτά ακούσαμε ωραίες ιστορίες και είδαμε τον Πολ να μπαίνει σε μια pub του Λίβερπουλ και να ξεσηκώνει τον κόσμο με το μίνι live του.

Από τα πιο ωραία που είπε είναι μια άγνωστη ιστορία για το τραγούδι των Beatles «She Loves You Yeah Yeah Yeah». Ευρισκόμενος στο παλιό του σπίτι, ο Πολ ΜακΚάρτνι ξενάγησε τον Κόρντεν στο άντρο των Beatles και περιέγραψε την αντίδραση του πατέρα του.

«Ήμασταν εδώ με τον Τζον και συνθέταμε. Είχαμε μόλις γράψει το She Loves You. Ο πατέρας μου ήταν μέσα και έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι. Λέω του Τζον να πάμε να το παίξουμε στον πατέρα μου επειδή ήταν μουσικός, έπαιζε πιάνο. Μπαίνουμε στο σαλόνι και του λέμε «μπαμπά θες να ακούσεις ένα τραγούδι;». Του το παίζουμε και όταν τελειώνουμε μας λέει «Είναι ωραίο τραγούδι, αλλά έχει αρκετή αμερικανιά μέσα. Δε θα μπορούσε να λέει She Loves You Yes Yes Yes;».»