Εξηγεί και γιατί έκλεισε το Βαρούλκο για 48 ώρες

Ο Λευτέρης Λαζάρου για τις σχέσεις του με Σκαρμούτσο-Πετρετζίκη

15/06/18 • 14:44 | UPD 15/06/18 • 14:44

Τα τελευταία χρόνια ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Σκαρμούτσος δεν έχουν εμφανιστεί μαζί και αυτό οδήγησε πολλούς να πουν ότι δεν τα πάνε καλά.

Η γνωριμία τους μέσα από το MasterChef τους έφερε πολύ κοντά για δύο χρόνια. Μετά ακολούθησαν εμπορικές συμπράξεις που τους έκαναν και συνεργάτες. Όμως τα τελευταία χρόνια ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν έχουν εμφανιστεί κάπου μαζί και αυτό οδήγησε πολλούς να πουν ότι δεν τα πάνε καλά.

Σε αυτό συνέβαλλε και το γεγονός ότι ο κύριος Λαζάρου έχει την εικόνα του αυστηρού, οπότε σε συνδυασμό με το ότι μιλάμε για δύο πολύ πετυχημένους σεφ, επέτεινε τη φημολογία. Η πραγματικότητα όμως απέχει παρασάγγας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για τις σχέσεις του με τον Σκαρμούτσο, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη, για τον οποίο επίσης είχαν ακουστεί φήμες πως έχει τσακωθεί με τον σεφ.

«Είχαν πει ότι είχα κόντρα και με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και με τον Άκη Πετρετζίκη. Με τον Δημήτρη είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Με τον Άκη είναι ένα παιδί που το αγαπώ πάρα πολύ και το εκτιμώ για την προσωπικότητά του. Ένα παιδί με πολύ μεγάλη θέληση. Κάθε φορά που τον συναντώ η πρώτη λέξη που του λέω είναι μικρέ τι κάνεις. Για μένα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και με ταλέντο. Τον έχει κερδίσει βέβαια η τηλεόραση, αλλά και επιχειρηματικά τα βήματά του είναι προσεκτικά και καλά».

Πέραν αυτών, ο κύριος Λαζάρου εξήγησε και τι ακριβώς συνέβη με το λουκέτο που μπήκε στο Βαρούλκο για ένα 48ωρο όταν

«Εμείς έχουμε δίκιο, έτσι πιστεύουμε. Το Βαρούλκο λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια. 55 τραπέζια ελέγχθηκαν στις κάτω σάλες. Και υπήρχε πάνω ένα γκρουπ. Έχουν κοπεί 22 τιμολόγια, εκκρεμούσε το 23ο. Όταν έρχεται το πούλμαν να πάρει το γκρουπ, πρέπει να φύγει γιατί κλείνει το δρόμο. Μένει έτσι ο εκπρόσωπος της εταιρείας να παραλάβει το τιμολόγιο. Το τιμολόγιο κόπηκε μισή ώρα αφότου έφυγε το γκρουπ. Εμείς έχουμε κάνει το φάκελο μας και περιμένουμε το πόρισμα. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι το Βαρούλκο φοροδιαφεύγει».