Αθήνα Καιρός

O Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Αρναούτογλου και το beef αναζωπυρώνεται

4 λεπτά
O Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Αρναούτογλου και το beef αναζωπυρώνεται

Η εβδομάδα ξεκίνησε με εντάσεις στο «Πρωινό», καθώς ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης τοποθετήθηκε για το infotainment κομμάτι της TV λέγοντας: «Εγώ πάντα σιχαινόμουν το infotainment, ήθελα να ξέρω πάντα τι θα δω σε μία εκπομπή. Εμένα η ψυχολογία μου, ακόμα και στο ραδιόφωνο, όταν ασχοληθώ με κάτι τόσο σοβαρό, μου χαλάει η διάθεση και δεν μπορώ να κάνω πλάκα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, που υπηρετεί το infotainment, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα παραπάνω: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι τηλεοπτικό πρόσωπο με διάρκεια, επιτυχημένος και καλός. Έχει κάθε δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Αυτό που με τρόμαξε ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου, αν αυτή είναι η τελευταία χρονιά του infotainment.

Η infotainment τηλεόραση γίνεται στην Αμερική δεκαετίες πριν και θα γίνεται και μετά. Θεωρείτε ότι εγώ έχω τη σκορδοκαΐλα να κάνω 3μιση ώρες εκπομπή την ημέρα; Το δίωρο της Σταματίνας Τσιμτσιλή το ζηλεύω».

Και συνέχισε: «Σε μια εκπομπή 3-4 είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε απασχολήσει και ο άλλος που σκότωσε την κοπέλα και το θέμα μιας γέννας στο αμάξι και να κάνεις και μια ωραία συνέντευξη. Για εμένα αυτή είναι η ζωή».

O Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Αρναούτογλου και το beef αναζωπυρώνεται

Η Φωτεινή Πετρογιάννη από την πλευρά της είπε: «Εμένα με ενοχλεί το ρήμα “σιχαίνομαι”. Όταν το χρησιμοποιείς, αισθάνομαι ότι είναι αφοριστικό για όλους μας».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Προφανώς εκνευρίζεται τόσο πολύ όταν βλέπει τις εκπομπές που βγάζει το πραγματικό του συναίσθημα. Αυτές οι εκπομπές είναι η ζωή. Ο Γρηγόρης που τον ακούω στο ράδιο, κάνει τις ειδήσεις της ημέρας. Έχει δίκιο η Φωτεινή στο κομμάτι της λέξεις “σιχαίνομαι”, είναι απαξιωτική. Δεν νομίζω ότι τους σιχαίνεται όλους».

Ειδήσεις Σήμερα

Novacinema4: Οι νέες σειρές «The Kollective», «Nine Bodies in a Mexican Morgue» και οι νέες σεζόν «St. Denis Medical 2» & «Son of a Critch 4» θα καθηλώσουν

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]