Δημοσίευσε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενθυμίζοντας τη φωτογράφιση για το Playboy του 2004. Η εικόνα κέρδισε σχόλια για τον αναχρονισμό και την αυτοπεποίθηση της εμφάνισης.
Τότε είχε ποζάρει γυμνή για το περιοδικό, μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, και είχε ταξιδέψει στις Μπαχάμες με τους γονείς και το νεογέννητο. Όπως έχει αφηγηθεί σε συνέντευξη, ένας στιλίστας της ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να ποζάρει γυμνή και εκείνη θυμήθηκε πως είπε «καλύτερα να μου βρείτε κάποιο ρούχο», ενώ η στιλίστριά της έφτιαξε ένα αυτοσχέδιο κάτω μέρος με φύλλα και ύφασμα. Η ίδια τόνισε επίσης: «Δεν χρειάστηκε να δείξω τίποτα που δεν ήθελα να δείξω».
Denise Richards channels iconic Playboy past 20 years after posing for adult magazine https://t.co/ZacRTRomic pic.twitter.com/kRKxSjSr61
— New York Post (@nypost) November 3, 2025
Η Ρίτσαρντς έχει αποκαλύψει ότι είχε αρνηθεί άλλες προτάσεις από το περιοδικό στο παρελθόν, αλλά τότε σκεφτόταν «Αυτή τη φορά σκέφτηκα πως καλύτερα να το κάνω πριν σταματήσουν να μου το ζητούν» και ο τότε σύζυγός της, Τσάρλι Σιν, ήταν «πολύ υποστηρικτικός». Σήμερα η αναφορά στο κουνελάκι αντιμετωπίστηκε περισσότερο ως νοσταλγική αναφορά παρά ως πρόκληση και προκάλεσε έντονη συζήτηση στα social.
Ειδήσεις Σήμερα
- Εκτροχιασμός τρένου στη Βορειοδυτική Αγγλία: 85 επιβάτες απομακρύνθηκαν – Εκτεταμένες καθυστερήσεις στο δίκτυο
- Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Καταγγελία κατά του συμπρωταγωνιστή της – Τον κατηγορεί για παρενόχληση και εκφοβισμό
- Eurovision 2026: Απίστευτος αριθμός συμμετοχών για τον εθνικό τελικό
- Υπουργείο Εργασίας: Νέο πρόγραμμα για 50.000 θέσεις εργασίας από την ΔΥΠΑ – Το μεγαλύτερο στην ιστορία