Νότης Σφακιανάκης: Ο Καζαντζίδης είχε «ξένη» φωνή [βίντεο]

21/06/18 • 13:48 | UPD 21/06/18 • 13:48

Ο Νότης Σφακιανάκης συνομίλησε για σχεδόν 2 ώρες και 30 λεπτά με τον Αντώνη Ρέμο και μαζί έδειξαν να αφήνουν πίσω τους τις όποιες διαφορές

Η μεγάλη ραδιοφωνική συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με το Νότη Σφακιανάκη έγινε χθες βράδυ στον Μουσικό 98.6 και εκεί είδαμε, ή καλύτερα ακούσαμε έναν άλλο Νότη. Όχι αυτόν της τηλεόρασης με λόγια που βγάζουν μισαλλοδοξία. Αλλά έναν ήρεμο άνθρωπο, με επιχειρήματα που πατάνε σε κάποια λογική. Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για πολλά στον Ρέμο. Για τον Παντελίδη, για τους πρόσφυγες, για τη μουσική, για τη μητέρα του και ανάμεσα σε αυτά είπε και κάποια πράγματα για τον Καζαντζίδη.

Όντας πιο στρογγυλός στις απόψεις του και πιο διαλλακτικός στο να ακούσει και την αντίθετη άποψη, ο Νότης Σφακιανάκης συνομίλησε για σχεδόν 2 ώρες και 30 λεπτά με τον Αντώνη Ρέμο και μαζί έδειξαν να αφήνουν πίσω τους τις όποιες διαφορές είχαν στο παρελθόν.

Μεταξύ των όσων συζήτησαν, υπήρξε και μια αναφορά στον Καζαντζίδη. Ο Νότης Σφακιανάκης σχολίασε τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ του Καζαντζίδη και του Νικολόπουλου.

«Ο Καζαντζίδης ήταν μεγάλος τραγουδιστής. Όμως με «ξένη» φωνή. Τοποθετημένη φωνή. Άκουσε για παράδειγμα τους πρώτους του δίσκους και το Υπάρχω που του έγραψε ο Νικολόπουλος. Το Νικολόπουλο τον πήρε 16 χρονών και έπαιζε μαζί του μπουζούκι, του έγραψε τραγούδια και τα οικειοποιήθηκε. Ένας μεγάλος άντρας ποτέ δεν κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί που το πήρε μαζί του. Όταν κάποια στιγμή βγήκε και είπε δημόσια ότι είναι δικά του, αλλά μετά στα δικαστήρια παραδέχθηκε ότι τα έχει κλέψει από το Νικολόπουλο, εκεί μου χάλασε όλο το οικοδόμημα.»

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φράσεις του σε αυτό το βίντεο.

Δείτε όλη τη συζήτηση των δύο τραγουδιστών εδώ.

Copy link
Powered by Social Snap