Σε σχέση με παλαιότερη δήλωσή της ότι δεν συνεργάστηκαν καθόλου καλά με την Τζένη Μελιτά, τόνισε: «Το είπα και το εννοώ. Είχαμε και έχουμε εντελώς διαφορετικό ηθικό σύστημα αξιών. Θεωρώ ότι όταν σε μία εκπομπή ένας άνθρωπος έχει το lead, αν εσύ είσαι ο αρχισυντάκτης ή ο αρχηγός μας πες το μου: “Δαφνούλα, έχει το lead η τάδε, κάνε εσύ λίγο πιο πίσω, τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα”.
Τουλάχιστον να μου δώσεις την επιλογή να δω τι θα κάνω. Αν το ζυγίσω και πω ναι, εγώ θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της εκπομπής, θα με εξελίξει γιατί θα αποτελέσει γέφυρα για το μέλλον μου, τουλάχιστον εις γνώση μου να το κάνω. Δεν μπορείς να με φέρεις προ τετελεσμένων.
Είναι πολύ άσχημο κι εσύ το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα και από πολλούς. Όταν είσαι στον αέρα θες κι εσύ να έχεις τον ρόλο σου και τη θέση σου. Δεν μπορεί να είσαι κομοδίνο».
Νέο ξεκατίνιασμα στην TV – Η Δάφνη Καραβοκύρη «καρφώνει» την Τζένη Μελιτά
Η Δάφνη Καραβοκύρη κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά για την Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της, ναι. Και το έχω πει και στην ίδια, γι’ αυτό μπορώ άνετα να το πω τώρα εδώ. Δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, θα ήθελα να ήταν η ίδια εδώ να γίνει μια κουβέντα, το θεωρώ πιο τίμιο».
Ειδήσεις Σήμερα
«Κόλαση» στην πρωινή ζώνη – Η Κατερίνα Καινούργιου φέρνει αναστάτωση στους αντιπάλους
Κόλαφος η Ιωάννα Τούνη για τον Αλεξάνδρου – «Θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς»
![«Φοβήθηκα ότι ο Γκλέτσος θα σήκωνε το χέρι του στη Μουτίδου» – Οι δηλώσεις της Καραβοκύρη που «άναψαν» φωτιές [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/11/stigmiotypo-othonis-2025-11-21-145616-150x150-png.webp)
![Χαμός στο Real View: Γιατί σηκώθηκε και έφυγε ο Γκλέτσος; [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/11/image-1-1-150x150.jpg)