Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, στο παρελθόν ένιωθε την ανάγκη για αποδοχή και επιβεβαίωση από τους γύρω της. Ωστόσο, μια βαθιά προσωπική εμπειρία πνευματικής αφύπνισης, κατά την οποία ένιωσε την παρουσία του Χριστού, λειτούργησε καταλυτικά, οδηγώντας την σε μια νέα αίσθηση ελευθερίας και εσωτερικής αναγέννησης. Η αλλαγή αυτή επηρέασε ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται πλέον τόσο τον εαυτό της όσο και τον κόσμο.
«Κάποτε ζούσα για το χειροκρότημα των ανθρώπων, παγιδευμένη στον κύκλο του “να ταιριάζω” και αναζητώντας επιβεβαίωση από έναν κόσμο που δεν είχε ποτέ αρκετά να δώσει. Αλλά τότε ο Ιησούς μου αποκαλύφθηκε. Έσπασε τα δεσμά της ανάγκης να ευχαριστώ τους άλλους και αντικατέστησε το βάρος του κόσμου με την τέλεια Ειρήνη Του. Τελικά, σταμάτησα να αναζητώ την αξία μου στα «μου αρέσει» και άρχισα να τη βρίσκω στην αγάπη Του. Δεν είμαι πλέον σκλάβα αυτού του κόσμου –είμαι παιδί του Θεού, ελεύθερη και αναγεννημένη», έγραψε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, εκφράζει πλέον ανοιχτά τη θρησκευτική της πίστη, υιοθετώντας έναν πιο συνειδητό και πνευματικό τρόπο ζωής.
@myriellakourenti Από Εκείνον για Εκείνον @MYRIELLA+JOHN #κυριε_ιησού_χριστε_ελεησον_με #christianity #χριστιανισμός #orthodox #χριστουγεννα #christmas #jesussaves #ksana #myriellaandjohn #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – MYRIELLA ࣪˖
Σε χαρακτηριστική ανάρτησή της στο TikTok, περιέγραψε τη μεταστροφή της, τονίζοντας ότι κάποτε αναζητούσε την αξία της στην αποδοχή των άλλων, όμως πλέον έχει αφήσει πίσω της αυτή την ανάγκη. Όπως ανέφερε, αισθάνεται απελευθερωμένη από την πίεση να ικανοποιεί τους γύρω της και βρίσκει την ταυτότητα και την αξία της μέσα από την πίστη της, δηλώνοντας ότι νιώθει πλέον «ελεύθερη και αναγεννημένη».
@myriellakourentiΟ ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ Κ ΕΛΕΝΗΣ στον ΠΕΙΡΑΙΆ, απέναντι απο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ υποδέχτηκε τα τίμια ΛΕΙΨΑΝΑ των Αγίων 10 της Κρήτης κ της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής. Μας περιμένουν όλους να προσκυνήσουμε κ να λάβουμε την ευλογία των Αγίων, που θα παραμείνουν στο Ναό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου.
Ειδήσεις Σήμερα
- Επίθεση Ισραήλ στον Σάντσεθ: Πώς νιώθεις που τα λόγια σου βρίσκονται πάνω σε αυτούς τους πυραύλους που σκοτώνουν; [βίντεο]
- Δύο στελέχη της Nexi Ελλάδος στη λίστα «20 Under 40 FinTech 2026»
- Ξανά ανοιχτή η Ιόνια Οδός μετά από 50 μέρες αποκλεισμού λόγω κατολίσθησης
- Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινά – Πόσο θα διαρκέσει – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
![Ξέσπασε η Μυριέλλα Κουρεντή: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2022/05/survivor-109-150x150.jpg)
![Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Κατσαούνη – «Ξενέρωσα γιατί κατάλαβα ότι…» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2022/04/kourenti-1-150x150.jpg)