Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αδιανόητη τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη. Οι αναρτήσεις, δε, στα social media πέφτουν βροχή.
Μια από αυτές που ανατριχιάζουν πραγματοποιήθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου.
Για την ακρίβεια, ο συνεργάτης της ηθοποιού, Γιάννης Αρμουτίδης, μέσα από το προφίλ της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την άσχημη ψυχολογικά κατάσταση στην οποία βρίσκεται με αφορμή το τραγικό συμβάν τις 18/2/2023.
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr
Ειδήσεις σήμερα
Τραγωδία στα Τέμπη: Καρέ καρέ η πορεία σύγκρουσης [infographic]
Τραγωδία στα Τέμπη: Τα 5 «γιατί» που ζητούν απάντηση
Τραγωδία στα Τέμπη: Η μοιραία αλληλουχία που σκόρπισε τον θάνατο
Τραγωδία στα Τέμπη: Η αμαρτωλή σύμβαση για τη σηματοδότηση – Τροποποιήθηκε πέντε φορές από το 2016


![Μαίρη Χρονοπούλου: Χάος και εκτεταμένες ζημιές έξω από το σπίτι της μετά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας στην Αττική [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/new-phototastic-collage-13-scaled-e1769513444990-300x179.webp)




















