Αθήνα Καιρός

Μαίρη Χρονοπούλου: Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η διαθήκη της

3 λεπτά
Μαίρη Χρονοπούλου: Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η διαθήκη της
Μαίρη Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου: Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η διαθήκη της.

Όπως λέει ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, στο MEGA, η διαθήκη βρέθηκε ωστόσο «καθυστέρησε η δημοσίευσή της. Θα γίνει αυτήν την εβδομάδα».

Μαίρη Χρονοπούλου: Πώς εμπλέκεται το «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Από εκεί και πέρα περιπλέκονται τα πράγματα γιατί εχθές είχαμε μια δική στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

«Δεν υπάρχει άλλη διαθήκη»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, αυτή είναι η μία και μοναδική διαθήκη που άφησε η αγαπημένη ηθοποιός, καθώς οι οδηγίες για την καύση της δεν ήταν διαθήκη, «αλλά ένα έγγραφο».

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας είναι η διάρρηξη που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της στην Παλλήνη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκλάπησαν αντικείμενα αξίας, ωστόσο στόχος των διαρρηκτών φαίνεται πως ήταν έγγραφα.

«Έχουμε ζητήσει να γίνει σφράγιση και απογραφή γιατί δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί μέσα».




Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]