Αθήνα Καιρός

«Μαγειρεύετε;»! Ο Σωτήρης Καραμίντζας μιλά στο Eleftherostypos.gr για τη νέα του εκπομπή στο Youtube

4 λεπτά
«Μαγειρεύετε;»! Ο Σωτήρης Καραμίντζας μιλά στο Eleftherostypos.gr για τη νέα του εκπομπή στο Youtube

Έχει χιούμορ, ατάκα και με τους καλεσμένους του ετοιμάζει νόστιμες συνταγές αλλά και πολλές…αποκαλύψεις.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καραμίντζα ο οποίος παρουσιάζει μια νέα εκπομπή στο Youtube με τίτλο «Μαγειρεύετε;». Ο αγαπημένος δημοσιογράφος μίλησε στο Eleftherostypos.gr  για το νέο του εγχείρημα αλλά και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Πώς αποφάσισες να κάνεις το βήμα και να δημιουργήσει μία εκπομπή μαγειρική στο Youtube;

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα την επιθυμία και την ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου κάτι διαφορετικό. To διαδίκτυο είναι είναι ενας χωρος χωρίς περιορισμούς που μπορείς να εκφραστείς και να δημιουργήσεις ελευθερα. Τώρα το πώς προέκυψε η εκπομπή μαγειρικής είναι μεγάλη συζήτηση. Εγώ δεν έχω και πολύ μεγάλη επαφή με την μαγειρική, εως μηδενική! Μου αρέσει η διαδικασία του μαγειρέματος….να το βλέπω! Η παρέα, το κουτσομπολιού, όλα οσα γίνονται γίνεται πάνω από το αναμμένο μάτι της κουζίνας!

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής “Μαγειρευετε;” ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τι να περιμένουμε στις επόμενες εκπομπές;

Εσωτερική εικόνα άρθρου Ο Ανδρέας είναι ένας αγαπημένος φίλος και δέχτηκε να έρθει να μαγειρέψουμε μαζί στην πρεμιέρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, μαγειρέψαμε καταπληκτικά και εννοείται οτι σχολιάσαμε τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές. Έχουμε ήδη γυρίσει κάποια επεισόδια με τον Σπύρο Μπιμπίλα, με την Ελενα Κώνστα και την Σισσυ Καλλίνη αλλα έρχονται και άλλα αγαπημένα πρόσωπα όπως είναι η Μαντώ Γαστεράτου, Νανσυ Νικολαΐδου, Μαρτζυ Λάζαρου και ένα ακόμα πρόσωπο “υπερθέαμα”

Γιατί υπάρχει το ερωτηματικό στον τίτλο της εκπομπής “Mαγειρεύετε;”

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Γιατί δεν ξέρουμε αν στο τέλος θα υπάρξει αποτέλεσμα, αν αυτό που θα δημιουργηθεί στην κουζίνα θα τρώγεται ή θα καταλήξουμε σε κανένα νοσοκομείο. Είναι μία εκπομπή αναζητήσεων! Ξέρει ο καλεσμένος να μαγειρεύει; Τι θα βγει από την κατσαρόλα; Θα το φάμε ή θα μας φάει το φαγητό; Πολλά και αναπάντητα ερωτήματα. Υπάρχουν σκέψεις και προοπτικές για την τηλεοπτική προβολή της εκπομπής; Εννοείται ο στόχος είναι η μεταφορά της εκπομπής στην τηλεόραση και νομίζω ότι αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα; έτσι κι αλλιώς μιλάμε για μία υπερπαραγωγή για τα δεδομένα του youtube και όχι μόνο. Στα επόμενα επεισόδια θα δείξουμε και το υπόλοιπο στούντιο στο οποίο μόνο πισίνα δεν έχουμε βάλει.

Μπείτε εδώ να δείτε όλες τις εκπομπές

https://www.youtube.com/@mageireuete/videos

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]