Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Στο σημείο οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Madwalk 2022: Έλαμψαν ένας ένας στο κόκκινο χαλί – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων

3 λεπτά
Madwalk 2022: Έλαμψαν ένας ένας στο κόκκινο χαλί – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων

Το σόου που "παντρεύει" την μόδα με την μουσική στην Ελλάδα είναι ένα και δεν πρόκειται για κανένα άλλο πέρα από το Madwalk. Αποτελεί μία διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια κάθε χρόνο και η ημέρα για το σόου αυτής της χρονιάς, του 2022, έφτασε.

Το βράδυ της Τρίτης 13/12 λαμπεροί καλεσμένοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί, σχεδιαστές και άνθρωποι από κάθε κλάδο έχουν ήδη συγκεντρωθεί για να απολαύσουν άλλο ένα υπερθέαμα. Την παρουσίαση αυτού έχει αναλάβει η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτή τη φορά μέσα από ένα μεγάλο show.

Εξήγησε, λοιπόν, πως δεν περίμενε την πρόταση που της έγινε, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και το άγχος της. Μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε αν η επιστροφή της αυτή θα είναι μόνιμη και αν τον επόμενο καιρό θα τη δούμε και σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, η παρουσιάστρια δε θέλησε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά με βρήκε σε μία φάση που ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, να επιστρέψω δυναμικά σε μία τόσο ωραία διοργάνωση και εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω πια, γιατί και η παρουσίαση του Mad Walk προέκυψε ξαφνικά. Απολαμβάνω τις στιγμές εδώ. Υπάρχει το άγχος, όλη αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και όμορφη και προς το παρόν το απολαμβάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Οι φετινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2022

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Πηγή: youweekly.gr

Ειδήσεις σήμερα

Βαρύ το κλίμα στο Super Κατερίνα – Ανακοίνωσε το θάνατο ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Τζον Τραβόλτα: Πιλοτάρει το αεροπλάνο του πάνω από την Αθήνα [βίντεο]

Δούκισσα Νομικού: Εκτός ΑΝΤ1 – Τι δήλωσε η ίδια

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]