Στην εκπομπή Buongiorno και τη Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε δηλώσεις η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Ελένη Μενεγάκη με την οποία έχουν συνεργαστεί και συνδέονται με μία φιλία ετών. «Είμαι πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.
«Αυτό που κάνω το αγαπώ πάρα πολύ και μ’ αρέσει, γιατί μπορώ να δώσω στον κόσμο κάτι παραπάνω. Δεν έχω καμία προσφορά να είμαι σε κάποια εκπομπή του χρόνου. Είναι μία συνήθεια το τηλεοπτικό κομμάτι», πρόσθεσε.
Για την Ελένη Μενεγάκη, η Λίτσα Πατέρα απάντησε: «Μακάρι να έρθει στον ΑΝΤ1 η Ελένη μας, η οποία είναι το βαρύ πυροβολικό νομίζω. Η γοητεία της είναι το κάτι άλλο σίγουρα. Λείπει τηλεοπτικά. Έχει μία γοητεία, είτε σου αρέσουν αυτά που λέει, είτε δεν σου αρέσουν, να κάτσεις να τη βλέπεις. Είναι μεγάλη ιστορία».
Τι γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη και τον ΑΝΤ1;
Τις τελευταίες εβδομάδες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια μιλά απευθείας με την ιδιοκτησία, εξέλιξη που καθιστά τις διαρροές δύσκολες.
Ειδήσεις Σήμερα
Τηλεθέαση: Για κλάματα η βραδινή ζώνη
Eurovision: Η Φινλανδία έβγαλε εκπρόσωπο και πάει για νίκη – Ποιο είναι το φαινόμενο Linda Lampenius

