Η παρουσιάστρια είναι ακόμη παρούσα στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, καθώς θα αποχωρήσει λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό της μπέμπας.
Το πρωί της Πέμπτης, έκανε μία διαφορετική έναρξη. Ντυμένη στα ροζ, η παρουσιάστρια κοίταξε τον εαυτό της στο μόνιτορ και είδε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.
«Κοιτάξτε πώς μεγάλωσε η μπέμπα. Μεγάλωσε πολύ. Τώρα είναι η φάση, με καταλαβαίνουν και οι φίλες, χθες τέλειωσε η εκπομπή και πεταγόταν στη κοιλιά, τη βλέπεις. Φαίνεται το εξογκωματάκι, που πάει και κάθετε στο σημείο. Εσείς με καταλαβαίνετε (οι μανούλες)», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.
Κατερίνα Καινούργιου: Το όνομα που θα πάρει η κόρη της
Η Κατερίνα Καινούργιου ανυπομονεί να έρθει στη ζωή η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η μικρή θα πάρει τα ονόματα Πολυξένη και Αλεξάνδρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει ότι θα τη φωνάζουν Ξένια.
Η οικοδέσποινα του ALPHA ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, έχοντας προχωρήσει σε δημόσιες εξομολογήσεις: «Έκανα έναν χρόνο ορμονοθεραπεία, δεν είχα μπει στην εξωσωματική ακόμα,και λέω “θα μπω στην εξωσωματική από Σεπτέμβριο” αλλά το καλοκαίρι θα σταματήσω λίγο για να ξεκουραστώ. Και έμεινα φυσιολογικά».
Ειδήσεις Σήμερα
OPEN: Η στιγμή που διακόπτεται η εκπομπή «Κοινωνία άνω κάτω» μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός – Τι έκαναν MasterChef και Survivor;

