Αθήνα Καιρός

Κελεκίδου για Καρρά: «Συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή» – Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια; [Βίντεο]

5 λεπτά
Κελεκίδου για Καρρά: «Συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή» – Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια; [Βίντεο]

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε για τον Βασίλη Καρρά αλλά και για την ανατροφή των παιδιών της μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία και την «σχέση» της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

«Για τον Βασίλη Καρρά ό,τι κάνει να πούμε τα λόγια είναι περιττά. Ήταν νέας άνθρωπος που ειδικά τα τελευταία χρόνια που έτυχε να βρεθούμε σε συναυλίες, ήταν νέας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, ένας άντρας παλαιάς κοπής, ό,τι έλεγε το έκανε, δοτικός. Συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή που την κρατάω και θα πορεύομαι με αυτή για πάντα. έχω μάθει στην ζωή μου να στηρίζω τις επιλογές μου βάσει της αγάπης και της εκτίμησης. Δεν μπορώ τοξικά πράγματα ή ψεύτικες σχέσεις. Όταν έρχεσαι σε αυτή ζωή καλό είναι να συναντάς ανθρώπους – και το λέω και για την γνωριμία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη – ποπ είναι μεγάλο σχολείο. Ετοιμάζω ένα medley με τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Είμαι χαρούμενη που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα», είπε αρχικά γη Κέλλυ Κελεκίδου.

Και προσέθεσε: «Με έχει δυναμώσει ότι εισπράττω πολλή αγάπης από τον κόσμο και αυτή δεν την σταματάει τίποτα. Πάντα έκανα τις επιλογές μου. μου δίνουν δύναμη οι αποφάσεις που παίρνω για την ζωή μου, και πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη».

«Δεν έχω νιώσει ποτέ να με «μαχαιρώνουν» πισώπλατα, ίσως γιατί δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα παραπέρα από τα όρια μου. δεν μπήκα ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία. Ίσως μόνο αν αφορούσε κάτι στα παιδιά μου να απαντούσα αλλά τα έχω προστατεύσει. Μέσα από ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, το αρνητικό το μετατρέπεις σε θετικό. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν έχω περάσει ωραία εγώ και η οικογένειά μου. μας στοίχισε η απώλεια της μητέρας μας αλλά και των οικείων μου. Αν είναι καλά τα παιδιά μου είναι καλά ο κόσμος γύρω μου. Υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι είναι χαρακτηριστικό του επαγγέλματός μου», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Για το μεγάλωμα των παιδιών και την σχέση της με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, η Κέλλυ Κελεκίδου υπογράμμισε πως, «για κάποια χρόνια έμεινα «εκτός» από την δουλειά μου, κατ’ επιλογήν, και πιστεύω πως ο κόσμος το εκτίμησε».

Το νέο τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου με τίτλο «Άτομο φευγάτο» κυκλοφορεί σήμερα.

«Με βοήθησε η επιστροφή μου στο τραγούδι και το νέο μου τραγούδι, αλλά και οι εμφανίσεις μου με τον Πάνο Κιάμο», τόνισε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]