Στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε το θέμα της νέας τοποθέτησης του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε όταν έκανε λόγο για καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα».
Κατά τη διάρκεια λοιπόν του προλόγου της, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε: «Ακόμα δεν είδες τίποτα λέγεται η εκπομπή (του Κώστα Τσουρού); Νόμιζα ότι…», με τους συνεργάτες της να επιβεβαιώνουν τον τίτλο.
Βέβαια, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ο Κώστας Τσουρός είχε ξεσπάσει κατά της Super Κατερίνα, με αφορμή την προσέγγιση του Νίκου Πολυδερόπουλου από την κάμερα της εκπομπής του Alpha, μετά τον θάνατο του αδελφού του.
Δείτε το βίντεο:

![Καινούργιου για Τσουρό: «”Ακόμα δεν είδες τίποτα” λέγεται η εκπομπή;» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/11/katerina-kainourgiou-1024x575-1.webp)

















