Άλμπουμ με προσωπικές τους στιγμές έφτιαξαν για τις συναυλίες τους

Jay-Z και Beyonce μοιράστηκαν πολύ… «γυμνές» τους στιγμές [εικόνες]

11/06/18 • 17:52 | UPD 11/06/18 • 18:35

Στο άλμπουμ Lemonade η Beyonce τον κατηγορούσε ξεκάθαρα για απιστία. Στο δικό του τελευταίο άλμπουμ, ο Jay-Z ζητούσε συγχώρεση.

Τρία χρόνια πριν βρίσκονταν στα πρόθυρα του χωρισμού. Οι φήμες για απιστία του έδιναν και έπαιρναν. Στο άλμπουμ Lemonade η Beyonce τον κατηγορούσε ξεκάθαρα. Στο δικό του τελευταίο άλμπουμ, ο Jay-Z ζητούσε συγχώρεση. Το πιο δημοφιλές ζεύγος στην Αμερική πρωτοπορεί ξανά με την επιλογή του.

Πώς γίνεται κανείς ο πιο αγαπητός άνθρωπος στις ΗΠΑ; Πώς καταφέρνει κανείς να κοντράρει στα ίσια την Όπρα Γουίνφρι; Με κινήσεις σαν κι αυτή που έκαναν η Queen Bey και ο Jay-Z.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε ταξίδια ανά τον κόσμο, για την περιοδεία τους που λέγεται On The Run II και είναι η συνέχεια της περιοδείας που είχαν κάνει το φθινόπωρο του 2016. Η Beyonce και ο Jay-Z έφτιαξαν μια υπερπαραγωγή, με τεράστιες οθόνες να δείχνουν υλικό από διάφορα πράγματα που κάνουν στη ζωή τους.

Σε μία ήταν η Bey αγκαλιά με δύο παιδιά και όλοι υποθέσαμε ότι είναι τα δίδυμα που γέννησε. Όμως ήταν μωρά που χρησιμοποίησε για το πλαίσιο φωτογράφισης.

Αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό, τότε που να δείτε και τις φωτογραφίες που συμπεριέλαβαν στο άλμπουμ για το τουρ τους. Η Beyonce γυμνή από τη μέση και πάνω, να φοράει στρινγκ και να βρίσκεται ξαπλωμένη δίπλα στον Jay-Z.

 

Σε μια άλλη φωτογραφία η τραγουδίστρια μπαίνει γυμνή στη θάλασσα. Σε μια άλλη είναι οι δυο τους γυμνοί, αγκαλιασμένοι σε κάτι που μοιάζει με after-sex selfie.