Και όχι μόνο αυτό

Η Iggy Azalea κάνει κέρασμα γενεθλίων τα οπίσθια της [εικόνες]

07/06/18 • 11:47 | UPD 07/06/18 • 11:58

Η Iggy Azalea μοστράρει ξανά τα οπίσθια της και τώρα σου δίνει και δεύτερο λόγο για να την κοιτάς ασταμάτητα.

Αν είναι για κάτι γνωστή πέρα από τη μουσική της, αυτό είναι τα οπίσθια της. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αφήνουν πίσω τους την Τζένιφερ Λόπεζ και κοντράρουν στα ίσια την Κιμ Καρντάσιαν. Η Iggy Azalea τα μοστράρει σε μεγάλο βαθμό εσχάτως και αυτή τη φορά έχει και δεύτερο λόγο για να την κοιτάς ασταμάτητα.

Σήμερα έχει τα γενέθλια της, κλείνει τα 28 της χρόνια και για να το γιορτάσει πήρε ένα μεγάλο σκάφος, έβαλε μέσα της φίλες της και έφυγαν για κρουαζιέρα σε άγνωστα μέρη, αλλά κοσμοπολίτικα σε κάθε περίπτωση. Στο πάρτυ γενεθλίων της δεν συμπεριέλαβε μόνο τις φίλες της, αλλά και όσους την ακολουθούν στο Instagram. Αν τυχόν δεν είσαι ανάμεσα σε αυτούς και κάνεις μια βόλτα στο προφίλ της, θα δεις πράγματα άκρως ενδιαφέροντα.

Το πρώτο της κέρασμα είναι τα οπίσθια της. Η Iggy Azalea φοράει ένα ιδιαίτερο μπικίνι, αφού το πάνω μέρος είναι πλεχτό μπλουζάκι. Πιο μπλουζάκι κι από μπλουζάκι για την ακρίβεια, μιας και αφήνει ακάλυπτο το στήθος της από την κάτω μεριά. Έτσι, εκτός από την πίσω όψη της, θα ευχαριστηθείς και με το underboob της.

🌊

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Ειδικά στην πιο κοντινή λήψη που το νερό από την πισίνα «τρέχει» πάνω στο κορμί της, θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις το κεφάλι σου στη μπανιέρα, με το νερό φουλ κρύο.

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on