Το βράδυ της Πέμπτης, η επιχειρηματίας άφησε τους followers της να δουν το στολισμένο της σαλόνι εντυπωσιάζοντας με το cozy σκηνικό.
Η κακοκαιρία Byron κράτησε τη σύζυγο του Βασίλη Κικίλια στο σπίτι, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει μία από τις αγαπημένες της παιδικές ταινίες, την οποία είδε με τον Παναγιώτη-Αντώνιο.
Στο στιγμιότυπο βλέπουμε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι τοποθετημένο στην τραπεζαρία. Τα χαλιά έχουν στρωθεί και η ατμόσφαιρα είναι μοναδική.

Τζένη Μπαλατσινού: H σπάνια εξομολόγηση για την οικογενειακή ευτυχία
«Η ζωή είναι προκύπτουσα, αλλιώς ξυπνάς αλλιώς τελειώνει η μέρα, εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τέταρτο παιδί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι με έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει κάνει ένα κύκλο ζωής, πέρασα και αρκετό διάστημα μόνη μου μετά τον χωρισμό, όταν ήρθε στην εκπομπή ο Βασίλης έμεινα έκπληκτη με το βιογραφικό του και ήμουν μια γλυκιά οικοδέσποινα. Μετά όλο αυτό… αν κάποιος μου έλεγε ότι θα προσγειωθεί ένα διαστημόπλοιο ή θα γίνει αυτό που έγινε, θα σου έλεγα για το διαστημόπλοιο. Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επιδίωξε να κάνουμε παρέα ήθελε να παίξουμε και τένις και έτσι ξεκίνησαν όλα. Επειδή είχαμε διαφορετικές πορείες ήταν όλο δύσκολο και ώριμα και ρεαλιστικά χωρίσαμε για οκτώ μήνες. Στο τέλος, η αγάπη κερδίζει», έχει δηλώσει.
Ειδήσεις Σήμερα
Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Νεφέλη Μεγκ – «Χτύπησε άσχημα…»
Μία νύχτα μόνο-επόμενα επεισόδια: Σκληρές αλήθειες που πληγώνουν
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι του
«Φως στο Τούνελ»: Αποκαλύψεις-βόμβα για άγριο φονικό
Τρίβουν τα μάτια τους στον ALPHA – Τα νούμερα της Πέμπτης
Δημήτρης Οικονόμου: Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή – Τι συνέβη

