Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός ποινικολόγος στο κέντρο της Αθήνας

Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον «έσπασε το πρωτόκολλο» – Έτρεξε μακριά από την ασφάλεια για να αγκαλιάσει θαυμάστρια

5 λεπτά
Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον «έσπασε το πρωτόκολλο» – Έτρεξε μακριά από την ασφάλεια για να αγκαλιάσει θαυμάστρια

Αυτή είναι η στιγμή που η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον βγήκε «εκτός πρωτοκόλλου» και έτρεξε προς μια θαυμάστρια που κρατούσε λουλούδια, κατά τη διάρκεια της τελευταίας δημόσιας εμφάνισής της.

Η 44χρονη Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Σκωτία, όπου –με τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Ρόθσεϊ– πραγματοποιούν διήμερη επίσκεψη με στόχο την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους, το πριγκιπικό ζεύγος χαιρέτησε θερμά τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ένα εργαστήριο ύφανσης ταρτάν, πριν αναχωρήσει για την επόμενη στάση τους στο Φόλκιρκ.

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσουν, η Κέιτ πρόσεξε μια γυναίκα στο πλήθος που φαινόταν απογοητευμένη, καθώς δεν πρόλαβε να της δώσει τα λουλούδια που κρατούσε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Πριγκίπισσα έτρεξε μπροστά από τα μέλη της προσωπικής της ασφάλειας για να τη συναντήσει.

Το πρόσωπο της θαυμάστριας φωτίστηκε, καθώς η Κέιτ την ευχαρίστησε για την ανθοδέσμη και δέχθηκε να βγάλουν μαζί μια selfie, σε μια αυθόρμητη και ανθρώπινη στιγμή που ενθουσίασε τα social media.

Χρήστης στο YouTube σχολίασε πως η Κέιτ και ο Ουίλιαμ –οι οποίοι έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι καθώς συνομιλούσαν με τον κόσμο– «μάλλον τρελαίνουν την ασφάλειά τους επειδή συνεχώς ξεφεύγουν από το πρωτόκολλο». Και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος τους αγαπά τόσο πολύ».

Άλλος χρήστης στο X, σχολιάζοντας φωτογραφίες της Κέιτ να τρέχει με ψηλοτάκουνα μποτάκια, έγραψε: «Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό», χαρακτηρίζοντάς το «μια όμορφη υπενθύμιση του πόσο πραγματικά νοιάζεται για τους ανθρώπους».

Κάποιοι αστειεύτηκαν λέγοντας ότι «έκανε γυμναστική με αυτές τις μπότες», ενώ άλλοι στάθηκαν στην «απόλυτη κομψότητά της ακόμη και όταν τρέχει με τακούνια».

Πολλοί σχολιαστές τόνισαν ότι τόσο η Κέιτ όσο και ο Ουίλιαμ είναι ιδιαίτερα προσιτοί και κατανοούν πόσο σημαντικές είναι τέτοιες στιγμές για όσους τους περιμένουν. Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι η συμπεριφορά της Κέιτ θύμισε έντονα την πριγκίπισσα Νταϊάνα, λόγω της άμεσης επαφής της με το κοινό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας τους, το ζευγάρι έδειχνε πιο δεμένο από ποτέ, ανταλλάσσοντας τρυφερές χειρονομίες, με τον Ουίλιαμ να αγκαλιάζει την Κέιτ μπροστά στον κόσμο και να τη βοηθά ακόμη και όταν ανέβηκαν στον πάγο για το curling — εικόνες που ενίσχυσαν την αίσθηση οικειότητας και αυθεντικότητας που τόσο συχνά κερδίζει την αγάπη του κοινού.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]