Η Ρίτα Όρα σε μια φουλ προκλητική πόζα με καυτό μπικίνι [εικόνες]

04/07/18 • 17:44 | UPD 04/07/18 • 17:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Βασανιστικές σκέψεις θα σου δημιουργηθούν με τις τρεις φωτογραφίες που ανέβασε η Ρίτα Όρα στο Instagram. Πόζες που είναι προκλητικά σέξι.

Η ιδιότητα της ως τραγουδίστρια είναι αυτή που την έκανε διεθνώς γνωστή. Όμως είναι η ιδιότητα της ως πολύ σέξι παρουσία που την καθιέρωσε. Η Ρίτα Όρα είναι μια από τις popstar της αμερικανικής μουσικής σκηνής, αλλά περισσότερο για το lifestyle της και το πως επιδεικνύεται και λιγότερο για την μουσική της. Στην εποχή μας αυτά δεν είναι άσχετα.

Κατά καιρούς την έχουμε δει να κάνει φωτογραφίσεις που την έδειχναν με c-thru εσώρουχα ή εντελώς γυμνή. Έχουμε δει δημόσιες εμφανίσεις της με φορέματα πολύ αποκαλυπτικά. Σε βαθμό που αναρωτιέσαι τι νόημα είχε να ντυθεί αφού τελικά τα έδειχνε όλα. Αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η 27χρονη παραμένει στα όρια του σέξι και όχι του σχεδόν κιτς.

Κι αυτό είναι θετικό μιας και μιλάμε για ένα τρομερό κορμί και ένα βλέμμα που κατευνάζουν και αναζωπυρώνουν πάθη. Κάτι τέτοιο θα σου συμβεί με τις τρεις φωτογραφίες που ανέβασε η Ρίτα Όρα στο Instagram. Εκεί όπου φοράει κίτρινο μπικίνι, με το κάτω μέρος να είναι κάτι ανάμεσα σε μπραζίλιαν και στρινγκ, και στέκεται προκλητικότατα πάνω σε ένα σκάφος.

Copy link
Powered by Social Snap