Η Νικολέττα Ράλλη θα σε τρελάνει με την πόζα της [εικόνα]

12/06/18 • 18:07 | UPD 12/06/18 • 18:08

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει κανείς στη Νικολέττα Ράλλη είναι το στήθος της. Αυτό δεν σημαίνει δεν έχει άλλα σημεία που χρήζουν θαυμασμού.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει κανείς στη Νικολέττα Ράλλη είναι το στήθος της. Όχι στην πρώτη ματιά. Αλλά μετά την πρώτη οπτική επαφή το μάτι πηγαίνει αυτόματα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σώμα της δεν έχει άλλα σημεία που χρήζουν προσοχής και θαυμασμού.

Μπορεί οι φωτογραφίες που ανεβάζει με μαγιό να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους, αλλά δεν ξεχνάς ποτέ το πριν και το μετά. Στην προκειμένη, το πριν της Νικολέττας ήταν μια φωτογραφία που έβγαινε από την πισίνα φορώντας ένα λευκό μπικίνι. Και εκεί το μπούστο της τραβούσε το βλέμμα.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Νικολέττα Ράλλη φοράει ένα απλό, μαύρο, ολόσωμο μαγιό και το στήθος της είναι φουλ καλυμμένο. Ξέρεις όμως κάτι; Δεν το χρειάζεσαι. Γιατί η πόζα της, αυτό το σκέρτσο και φυσικά τα πόδια της που απλώνονται θα σε ικανοποιήσουν μια χαρά.

Όπως βλέπεις, αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο και κάνει τα στενά να μοιάζουν πιο στενά. Έτσι συμβαίνει πάντα με τη Νικολέττα. Κάνει τους δρόμους να μικραίνουν και σε ωθεί στις μεγάλες λεωφόρους. Να τρέξεις κι εσύ σαν τον Φίλιππο Νικολάου.