Γυμνή, γυμνή και πάλι γυμνή!

Η νέα φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου θα σε αφήσει με ανοιχτό στόμα

05/06/18 • 16:26 | UPD 05/06/18 • 16:28

Η φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου είναι απ΄αυτές που τις κοιτάς, τις ξανακοιτάς και αναρωτιέσαι αν η όραση σου είναι οκ ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Συμβαίνουν και τα δύο. Και βλέπεις καλά και θα έχεις πρόβλημα.

Αυτό που διαβάζεις στον τίτλο δεν είναι μια ακόμα περίπτωση παραπλανητικού τίτλου. Δεν είναι καν μια φράση από τη δεξαμενή που χρησιμοποιούμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι μια πραγματικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα. Η φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου είναι απ΄αυτές που τις κοιτάς, τις ξανακοιτάς και αναρωτιέσαι αν η όραση σου είναι οκ ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Συμβαίνουν και τα δύο. Και βλέπεις καλά και θα έχεις πρόβλημα.

Τον τελευταίο καιρό το λέμε αυτό για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram. Πρώτα ήταν αυτή που στέκεται σε ένα μπαλκόνι και ξεδιπλώνει τα γυμνά της οπίσθια. Μετά ήταν το στήθος της. Τώρα είναι πάλι αυτό, αλλά σε μια εκδοχή που είναι βέβαιο ότι θα σου αφήσει βαθύ σημάδι μέσα σου.

Το διάσημο μοντέλο επιλέχθηκε να είναι στο ημερολόγιο του περιοδικού For Men για το 2018 και ο μήνας Ιούνιος της ανήκει. Εξ ολοκλήρου. Όπως θα δεις, το στήθος της Ρίας είναι γυμνό και εκείνη του ρίχνει γάλα, καθώς κάθεται ολόγυμνη σε ένα κρεβάτι. Η έκφραση της είναι το κερασάκι στην τούρτα.