Δεν το χάνεις τέτοιο θέαμα

Η Μαρία Κορινθίου έχει το πιο πληθωρικό μπούστο της παραλίας

25/06/18 • 16:57 | UPD 25/06/18 • 16:57

Άβαφη, με το κλασσικό σπινθηροβόλο βλέμμα της, η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει για ακόμα μια φορά το εντυπωσιακό της μπούστο.

Πολλά είδη γυναικών μπορείς να συναντήσεις σε μια παραλία. Όπως και αντρών. Αλλά ό,τι κι αν συναντήσεις, δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί ως θέαμα με τη Μαρία Κορινθίου. Όποια κι αν είναι η ανθρωπογεωγραφία σε μια παραλία, εκείνη είναι που διαθέτει τα προσόντα για να αιχμαλωτίσει το βλέμμα σου.

Ιδίως όταν το επιχειρεί με ένα μαγιό που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να διεγείρει την ανδρική φαντασία. Όχι γιατί είναι ένα απλό μπικίνι. Αλλά γιατί είναι φλοράλ, κάτι που σε πολύ ειδικές περιπτώσεις μπορεί να κάνει έναν άντρα να καρφώσει το βλέμμα του.  Στις ειδικές περιπτώσεις – και ειδικές δυνάμεις – ανήκει εξ ορισμού η Μαρία.

Δεν μας έρχονται πολλά ονόματα στο μυαλό αν αναζητήσουμε γυναίκες που θα μπορούσαν να κοντράρουν το μπούστο της. Σίγουρα υπάρχουν. Αλλά για ποιο λόγο να τις αναζητήσεις. Η Μαρία Κορινθίου είναι εδώ, μπροστά σου, στο Instagram δηλαδή, και σου προσφέρει διαρκώς ένα οφθαλμόλουτρο που διακόπτεται μόνο όταν το πει εκείνη.

Άβαφη, με το κλασσικό σπινθηροβόλο βλέμμα της, αποκαλύπτει για ακόμα μια φορά το εντυπωσιακό της μπούστο.

🌸🌴Κορίτσια!!!! Θέλετε να γίνετε το επόμενο #YamamaySummerGirl ? 1. Φορέστε ένα #yamamay μαγιό από την καινούργια καλοκαιρινή σειρά Yamamay summer collection 2018 2. Τραβήξτε μία φωτογραφία με εσάς φορώντας το μαγιό και ποστάρετε την φωτογραφία στο λογαριασμό σας με Tag @yamamayofficial και hashtag #yamamaysummergirl 3. Follow @yamamayofficial ….και 5 #yamamaysummergirl θα διαλεχτούν από την ομάδα της #yamamayofficial όπου θα κερδίσουν ένα μαγιό από την καλοκαιρινή σειρά της Yamamay! Discover if you are one of the winners on the @yamamayofficial ig stories. Καλή επιτυχία!!!!!!🌴🌸 ______________ #summer #summercollection #yamamay

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on