Και απαντά στα επικριτικά σχόλια για το Power of Love

Η Μαρία Μπακοδήμου κολάζει ντυμένη γιατρός με στηθοσκόπιο [εικόνα]

27/06/18 • 16:30 | UPD 27/06/18 • 16:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου φοράει ένα ένδυμα που αφήνει το στήθος της να φανεί όσο περισσότερο γίνεται, κάθεται σταυροπόδι και με το στηθοσκόπιο στο λαιμό περιμένει να εξετάσει.

Η απόφαση της να παρουσιάσει το Power of Love συνοδεύτηκε από πολλά σχόλια. Ιδίως όσο περνούσε ο καιρός και βλέπαμε όλοι μας τι είναι τελικά αυτό το ριάλιτι. Η Μαρία Μπακοδήμου όχι μόνο αδιαφορεί για όσα της καταλογίζουν, αλλά ποζάρει περήφανα ντυμένη γιατρός της αγάπης σε μια πολύ σέξι φωτογράφιση.

Σε συνέντευξη της στο Down Town, η παρουσιάστρια του φετινού «Survivor», απάντησε σε όλα. Για το πως νιώθει έχοντας αυτή τη θέση, για το πως είναι μετά από πολλά χρόνια να στέκεται τηλεοπτικά χωρίς τον Φώτη Σεργουλόπουλο και για πολλά.

Πριν από τη συνέντευξη, αυτό που όλοι θα προσέξουν είναι πως διόλου άδικα δεν θεωρείται η πιο σέξι Ελληνίδα παρουσιάστρια over 40. Ούσα η ξανθιά εκδοχή της Ειρήνης Χειρδάρη, η Μαρία Μπακοδήμου φοράει ένα ένδυμα που αφήνει το στήθος της να φανεί όσο περισσότερο γίνεται, κάθεται σταυροπόδι και με το στηθοσκόπιο στο λαιμό περιμένει να εξετάσει.

Στα της συνέντευξης, ως προς τα σχόλια που ακούστηκαν για την παρουσίαση του Power of Love η Μαρία είπε:

«Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε παραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;»

Για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον περίγυρο της ανέφερε:

«Φαντάστηκα ότι αν είχε κάτι να μου πει, θα μου το έλεγε. Ούτε τη μαμά μου ούτε τα παιδιά μου ρώτησα πώς τους φάνηκα. Την πρώτη εβδομάδα ήμουν λίγο αμήχανη, το ξέρω, αλλά ένιωσα πολύ γρήγορα ωραία και άνετα, οπότε δεν είχα την ανάγκη να ρωτήσω κάποιον πώς είμαι.»

Και φτάνουμε στο διά ταύτα. Όχι, προφανώς και η τηλεοπτική πορεία της μέχρι σήμερα δεν είναι και εντελώς απέναντι από το Power of Love. Ούτε και χρειάζεται να τη δείχνουμε με το δάχτυλο. Ούτε μας πέφτει λόγος στο τι κάνει στη ζωή της και τη δουλειά της.

Αλλά η πραγματικότητα είναι πως τόσα χρόνια η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης αποτελούσαν ένα αξιοπρεπές δίδυμο της τηλεόρασης. Δεν πουλούσαν κάτι. Έκαναν ό,τι ένιωθαν, απομυθοποιούσαν τον χώρο τους και το έριχναν στην πλάκα.

Το Power of Love δεν στέκει πουθενά σε όλο αυτό και δεν υπάρχει λόγος να πατάμε πόδι σε κάποιο άκρο. Ούτε στο ότι θα έπρεπε να ντρέπεται η ίδια ούτε στο ότι είναι και λόγος  να νιώθει ο οποιοσδήποτε που συμβάλλει σε αυτό χαρά ή ότι κάνει κάτι ιδιαίτερο. Είναι ένα παιχνίδι trash, αντάξιο της πορείας της ελληνικής τηλεόρασης.