Χάθηκε το μέτρημα με την περίπτωση της

Η Κένταλ Τζένερ αφήνει ξανά ακάλυπτο το στήθος της [εικόνα]

08/06/18 • 18:36 | UPD 08/06/18 • 18:36

Η Κένταλ Τζένερ ζει ζωή εργένη. Πηγαίνει από πάρτι σε παραλία και κάνει ένα και μόνο πράγμα. Προκαλεί αναστάτωση σε όσους είναι γύρω της.

Σε μια περίοδο που οι αδερφές της γεννοβολάνε δίχως σταματημό και έχουν όλες βάλει πλώρη για οικογένεια, η Κένταλ Τζένερ ζει ζωή εργένη. Πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι, από παραλία σε παραλία και κάνει ένα και μόνο πράγμα. Προκαλεί αναστάτωση σε όσους είναι γύρω της.

Η Κάιλι, η Κλόε, η Κιμ και η Κόρτνι να πηγαίνουν βόλτα τα παιδιά στο πάρκο για να παίξουν. Η Κένταλ να την πηγαίνουν βόλτα σε γκλαμουράτα μέρη και πάρτι για να κάνει το δικό της παιχνίδι. Αυτό είναι ένα σενάριο ζωής που σίγουρα θα ήθελε. Να είναι η κουλ θεία και οι μόνες τες υποχρεώσεις να είναι να τους πηγαίνει δώρα και να τους μιλάει για τα ταξίδια της σε γιορτινά τραπέζια. Οκ, το ξεχειλώσαμε πολύ.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η Κένταλ Τζένερ είναι η σούπερ σέξι θεία. Και τα όσα κάνει στα social media το αποδεικνύουν. Αυτή τη φορά δεν ήταν φωτογραφία αυτό που ανέβασε, αλλά ένα Instagram story. Εκεί φοράει ένα ολόσωμο μαγιό με τιράντες, που του λείπει κάτι βασικό. Ύφασμα που να καλύπτει το στήθος της. Για την ακρίβεια, μόνο δύο emoji παγωτό είναι που καλύπτουν τα επίμαχα.