Κροκοδειλάκιας η Κέλλυ

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη ζωή στην Αυστραλία και… τους κροκόδειλους

05/07/18 • 13:29 | UPD 05/07/18 • 13:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλάει για την απόφαση να πάνε στην Αυστραλία με το Νίκο Κουρκούλη και τον γιο τους ενόσω ήταν έγκυος στην κόρη, αλλά και τη ζωή τους εκεί.

Η αποχώρηση τους με το Νίκο Κουρκούλη από την Ελλάδα για την Αυστραλία συζητήθηκε πάρα πολύ. Έγινε άλλωστε σε μια περίοδο που και οι δύο πήγαιναν καλά στα επαγγελματικά τους. Η Κέλλυ Κελεκίδου περιγράφει σε συνέντευξη της ότι ήθελαν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία με το Νίκο και απλά το έκαναν.

Παρά το ότι οι ίδιοι δεν δήλωσαν ποτέ ότι φεύγουν για πάντα, η φυγή τους είχε παρουσιαστεί ως μόνιμη. Έκατσαν για 3-4 χρόνια στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, αναμείχθηκαν με τους Έλληνες της πόλης και των άλλων πόλεων και επέστρεψαν πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλάει στο People για την απόφαση να φύγουν και τη ζωή τους εκεί.

«Όταν πήραμε την απόφαση να φύγουμε για την Αυστραλία, δεν είπαμε ποτέ ότι θα πάμε μόνιμα. Το είδαμε σαν ένα ταξίδι και μια εμπειρία. Θέλαμε να δούμε κι άλλα πράγματα στη ζωή μας, άλλωστε εγώ ήμουν έγκυος στην Ελπινίκη, οπότε δεν θα μπορούσα να δουλέψω για κάποιο διάστημα, ενώ ο Θάνος-Ραφαήλ ήταν σε ηλικία που δεν είχε ξεκινήσει το σχολείο.  Ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι δίπλα τους στα πρώτα τους βήματα. Ήταν μια εμπειρία που θέλαμε να ζήσουμε και δεν αποκλείουμε ακόμη και να το ξανακάνουμε.

Όταν μεγαλώνεις δύο παιδιά και το μέλλον τους εδώ είναι αβέβαιο, προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για εκείνα. Στο Ντάργουιν ζουν και οι κουμπάροι μας, οπότε αισθανόμασταν μια ασφάλεια, ότι πάμε σε ένα μέρος με δικούς μας ανθρώπους.  Όταν έχεις ανθρώπους να σε αγαπάνε, αισθάνεσαι καλά και ασφαλής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.»

Το μέρος που επέλεξαν να μείνουν ήταν μια σχετικά φθηνή πόλη της Αυστραλίας. Είχε όμως και τους κινδύνους της. Ευρισκόμενο στο πιο βόρειο σημείο της Αυστραλίας, το Ντάργουιν περιβάλλεται από την αυστραλιανή σαβάνα. Αυτό σημαίνει πως η άγρια φύση είναι έντονη σε πολλά σημεία.

«Είναι ένα εκπληκτικό μέρος με φυσική ομορφιά. Μέναμε σε ένα διαμέρισμα, στο οποίο είχαμε την ευλογία να βλέπουμε τη θάλασσα, ακόμα κι αν δεν μπορούσαμε να κολυμπήσουμε γιατί είχε κροκόδειλους. Ήμουν πολύ προσεκτική και δεν άφηνα τα παιδιά να πλησιάσουν ακόμη και στα σημεία που επιτρέπεται το κολύμπι. Ανά τακτά διαστήματα τύχαινε να ακούσουμε για θανατηφόρες επιθέσεις κροκόδειλου σε ανθρώπους»

Copy link
Powered by Social Snap