Δεν αφήνει τα «ασπρόμαυρα» η Λίλη

Η Ιωάννα Λίλη πάει στο Epsilon για να γίνει… Κλόε Καρντάσιαν

07/06/18 • 12:35 | UPD 07/06/18 • 12:35

Δεν ξέρουμε πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτό, αλλά ύστερα από αρκετές σεζόν στο Μακεδονία TV, η Ιωάννα Λίλη μετακομίζει στο Epsilon.

Δεν ξέρουμε πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτό, αλλά ύστερα από αρκετές σεζόν στο Μακεδονία TV και με ένα χρόνο διάλειμμα, η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει τηλεοπτικά. Αυτή τη φορά σε κανάλι που θέλει να διεκδικήσει πρωτιές. Το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη την περιμένει από τη νέα χρονιά για να παρουσιάσει ένα ριάλιτι που της ταιριάζει απόλυτα.

Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, πρώην παίχτη και προέδρου του ΠΑΟΚ, συμφώνησε με το κανάλι του νυν προέδρου του ΠΑΟΚ για να αναλάβει ένα πρόγραμμα που στην Αμερική παρουσιάζει η Κλόε Καρντάσιαν. Πρόκειται για το Revenge Body.

Εκεί η Κλόε Καρντάσιαν φέρνει μαζί της μια ομάδα από διατροφολόγους και γυμναστές και αναλαμβάνει για μια εβδομάδα δύο γυναίκες με σκοπό να αλλάξει την εμφάνιση τους. Το κίνητρο είναι η εκδίκηση. Να δείξουν δηλαδή σε όσους τους αμφισβήτησαν και τους κορόιδεψαν ότι έκαναν λάθος. Την αποκάλυψη για το ριάλιτι έκανε σε συνέντευξη της η Ιωάννα Λίλη και ειλικρινά αναμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό το κόνσεπτ.

Είναι αναμφίβολα μια πολύ ιντριγκαδόρικη επιλογή. Και το ίδιο το πρόγραμμα και η επιλογή της Λίλη.