Στις 10 Ιανουαρίου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που βύθισε σε θλίψη την οικογένειά του.
Κάθε χρόνο πραγματοποιείται μνημόσυνο στη μνήμη του, ενώ το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Αν και υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν το τρισάγιο να γίνεται το περασμένο Σάββατο, τελικά η οικογένεια θα τον τιμήσει αύριο.
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, επιβεβαιώνοντας την είδηση. Ο σύζυγος της Χρυσής Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τον αδελφό του, Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Η ηχηρή απουσία από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Μάλιστα, ανέφερε ότι το παρών δεν θα δώσει η Αλεξία. Η Άννα Μαρία με τον Νικόλαο, τον Παύλο, τον Φίλιππο και τη Θεοδώρα θα είναι εκεί.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι τον Νικόλαο θα συνοδεύσει η σύζυγός του Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ δεν αποκλείεται και η Νίνα Φλορ να έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συνοδεύσει τον σύζυγό της Φίλιππο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αθηναγόρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ειδήσεις Σήμερα
Πασχάλης Τερζής: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του
ΕΡΤ: Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξάνδρα Δουβαρά στο δελτίο ειδήσεων – Ανακοίνωσε τον θάνατο φίλου της


![Λήμνος: Ο Νικόλαος Ντε Γκρες στην 21η αποστολή της Axion Hellas [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/nikolaos-300x169.webp)


















